Vacature Managed Hosting Customer Support Specialist

Managed Hosting Customer Support Specialist in Nijmegen

Customer Support Specialist

Support Hoofddorp, Nijmegen, Valkenswaard

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die klanttevredenheid boven alles stelt en met plezier onze klanten te woord staat. Onze dienstverlening is gericht op één doel: het ontzorgen van onze klanten. Beantwoord jij graag uiteenlopende vragen? En wil jij je verder ontwikkelen in een innovatieve ICT omgeving?


Bij Savvii zoeken we een Customer Support Specialist (0,8 - 1 fte)

We werken hybride. Dat betekent dat je deels op kantoor en deels thuis werkt. We hebben werkplekken georganiseerd Nijmegen, Hoofddorp en Valkenswaard.


Wat ga je doen?

Als Customer Support Specialist ben je in contact met onze doelgroep: digital agencies, developers, en webshop eigenaren. Onze support collega's zitten elke dag klaar om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen en adviezen. Wij begrijpen de klantbehoefte als geen ander. Je bent verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Je staat klanten te woord via telefoon, chat en mail.
 • Je beantwoordt eenvoudige technische vragen en zoekt naar oplossingen.
 • Je ondersteunt bij technische handelingen, zoals upgrades, migraties en instellen van beveiligingscertificaten.
 • Je denkt mee over onze eigen producten en dienstverlening.

Hoe ziet een dag eruit bij Savvii?

Wanneer jouw dag start, kan het zo zijn dat je collega al een uur aan het werk is. Andersom kan natuurlijk ook. Onze supporttijden zijn tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Je werkt 8 uur per dag. Jouw dag kan er als volgt uitzien: Na een bakje koffie log je in op het systeem en zet je de telefoon aan. In het ticketsysteem behandel je de oudste ticket eerst. Een klant heeft problemen met het installeren van een beveiligingscertificaat en je gaat uitzoeken waar dit aan kan liggen. Om half 10 is de 'Dagstart', in deze meeting bespreek je wat je te doen hebt vandaag en kan je sparren met collega's over bepaalde complexe vragen waar je hulp bij nodig hebt. Je hebt bijvoorbeeld een afspraak gepland staan voor een migratie van een website en de upgrade van een pakket voor de klant. Na de lunch krijg je veel telefoontjes. Een klant ervaart problemen met een WordPress-plugin, die zijn website vertraagt. Je gaat uitzoeken of je hiervoor een oplossing kunt vinden of je collega's van de technische support moet inschakelen om de klant te kunnen helpen. Op een rustiger moment daag je jouw collega uit voor een potje tafeltennis, om even een paar minuten goed te strekken, zodat je er daarna nog even goed tegenaan kunt.


Vereisten

Wie zoeken we?


 • Je hebt affiniteit met - / interesse in ICT.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Kunt informatie duidelijk overbrengen en blijft kalm en positief in alle klantcontacten.
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen diverse systemen, klantvragen en oplossingen en behoudt hierin ten alle tijde het overzicht.
 • Werkt graag in een dynamische omgeving met veel afwisseling.
 • Hebt ongeveer 2 jaar relevante ervaring in klantenservice en/of ICT service desk.

Wie zijn wij?
Savvii is één van de snelst groeiende Managed Hosting aanbieders in Nederland. Als onderdeel van de Your.Online groep, Nederlands marktleider in de webhosting branche, wil Savvii de komende jaren zijn marktaandeel vergroten, onder andere door technologische voorsprong.


Bij Savvii werken momenteel 45 ambitieuze medewerkers met ieder zijn eigen kennis, specialisme en persoonlijkheid en dat maakt ons samen een sterk team. Savvii is een platte organisatie met korte lijntjes, een informele cultuur en veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We werken vanuit onze kernwaarden: Eager, Trots, Fun, Savvy en Betrokken. Bij Savvii wordt er naar je geluisterd en worden jouw nieuwe ideeën op prijs gesteld. Ook stimuleren we jouw ontwikkelen; "We drive progress".

Wij werken hybride en bieden meerdere werkplekken in Nederland aan. Daarmee werken wij met talenten uit meerdere windstreken en is er veelal wel een kantoor in de buur. Onze locaties zijn Nijmegen, Hoofddorp en Valkenswaard.


 • Een salarisaanbod op basis van jouw ervaring en kennis in de range van 1900,- tot 2900,- euro bruto, bij fulltime werken.
 • Een laptop van de zaak
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Internetvergoeding
 • Thuiswerkvergoeding
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioen
 • 26 vakantiedagen en mogelijkheid om bij te kopen
 • Kilometervergoeding
 • Een eager, trots, fun, savvy en betrokken team van collega's

We gaan graag met je in gesprek


Support

Hoofddorp, Nijmegen, Valkenswaard

Solliciteren

Helemaal klaar!

Join the movement!Functie:hosting customer support specialist
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1900 – 2900
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Savvii via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Managed Hosting Customer Support Specialist Savvii 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures