Vacature Kassamedewerker

Kassamedewerker in Nijmegen

Referentienummer: VSAVAC202449 Startdatum: 03-05-2024 Sluitingsdatum: 19-05-2024 Opleiding N.v.t. Salaris Max € 3.174,- Uren 16 uur Afdeling Gemeente Nijmegen

Reageer tot en met 19-05-2024

De gemeente Nijmegen beheert 24 wijkaccommodaties, 3 kinderboerderijen, 2 stedelijke speeltuinen, 6 wijkspeeltuinen en ijsbaan Triavium. Al deze accommodaties zijn belangrijk voor de sociale verbinding, recreatie en sport in de stad voor jong en oud. Ben jij die enthousiaste en representatieve kassamedewerker die ons team in de speeltuinen Leemkuil, Brakkefort en ijsbaanTriavium komt versterken?

Wat ga je doen?
Als kassamedewerker verkoop je dagkaartjes en abonnementen midden in de dagelijkse dynamiek en hectiek van de speeltuinen of ijsbaan Trivium. Je zorgt voor een goede en klantvriendelijke invulling bij de receptie/kassa.

Hoe je dit doet?

  • Je ontvangt en verwelkomt alle gasten en bent het eerste aanspreekpunt;
  • Je voert eenvoudige administratieve handelingen uit. Denk aan het maken van abonnementen;
  • Je behandelt inkomende mails en telefoontjes.

Wie zijn wij?
Je werkt nauw samen in een team van beheerders, horecamedewerkers, kassamedewerkers en vrijwilligers. We kunnen altijd terugvallen op elkaar. De teamleider komt regelmatig op bezoek, wat betekent dat je veelal zelfstandig aan het werkt bent met je collega's.

Wat bieden wij jou?
Werken bij de gemeente Nijmegen doe je vanuit je hart en daar belonen wij je graag voor. Benieuwd wat je ervoor terug krijgt? Lees dan verder!

  • Een mooi salaris in schaal 4. Afhankelijk van jouw ervaring ontvang je een salaris tussen de € 2.288,- en € 3.174,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% per jaar. Extra dagen bijkopen behoort dus tot de mogelijkheden!
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast, voor 14 tot 18 uur per week.
  • Een mooi opleidingsaanbod. We bieden je de ruimte om je te kunnen blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Zowel fysiek als digitaal. De keuze is aan jou!

Lees hier meer over op onzepagina arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een gezellige en representatieve collega die graag mensen een warm welkom geeft. Je vindt het leuk om op diverse locaties te werken en houdt van een goede samenwerking. Ook heb je goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar en kan zowel overdag, als in de avond en in het weekend werken. Je werkt volgens een rooster. De verschillende werktijden zijn gekoppeld aan de verschillende werkplekken. Bij evenementen kan het zijn dat je met meerdere kassamedewerkers tegelijk werkt en af en toe een piekdienst meedraait.

Waar kom je te werken?

Werken bij de gemeente Nijmegen doe je vanuit je hart. Omdat je graag meedeint met het ritme van de stad. Als onderdeel van een bruisend geheel. Als je struint door het Kronenburgpark of uitkijkt over de Waal. Verbonden met- en verantwoordelijk voor een oude stad die niet stil kan blijven staan. Een stad met een prachtige historie en een nog mooiere toekomst. Want hier blijven mensen zichzelf keer op keer uitvinden. Hier is ruimte om te experimenteren en van elkaar te leren. Je krijgt het vertrouwen om je werk op jouw manier te doen. Zodat de oudste stad van Nederland voorop blijft lopen. Zonder daarbij iemand achter te laten. Want Nijmegen is van ons. Voor iedereen met hart voor de stad. En oog voor de toekomst.


Maakt jouw hart een sprongetje bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct! Je kan reageren tot en met zondag 19 mei 2024. De gesprekken staan gepland op 23 en 24 mei 2024. Heb je toch nog vragen? Pascale Langenberg, vertelt je graag meer! Je kan haar bereiken via: / .Functie:kassamedewerker
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2288 – 3174
Uren per week:14 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Kassamedewerker Gemeente Nijmegen 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures