Vacature Medewerker Customer Service

Medewerker Customer Service in Nijmegen

Word jij blij van klantcontact en vind je het een uitdaging om te werken in een snelgroeiende organisatie? Ben je klantvriendelijk, communicatief vaardig en flexibel inzetbaar? We zoeken meerdere collega's die per direct 16 tot 32 uur beschikbaar zijn en flexibel inzetbaar tijdens verlof/vervanging voor de vacature customer service. De werkdagen zijn in weekenden en doordeweeks volgens rooster. Kom jij ons team versterken in Nijmegen?

Wat ga je precies doen?

Na je inwerktraject ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Met een goed humeur kom je binnen en start je het systeem op en maak je je klaar voor je werkdag. Iedere vraag is weer anders wat voor veel variatie zorgt.

  • Het voeren van een correcte administratie in de agenda's van alle klinieken, waarbij je zorgt voor afspraakbevestigingen;
  • Beantwoorden van ontvangen mail;
  • Beantwoorden van WhatsApp-berichten;
  • Inplannen/wijzigen van afspraken.

Uren: in overleg tussen 16u en 32u, werkdagen in weekenden en doordeweeks volgens rooster. Flexibele inzet bij vervanging/verlof binnen eigen team.
Dienstverband : loondienst, jaarcontract met daarna een vast dienstverband voor onbepaalde tijd
Salariëring : € 2340,- bruto per maand startsalaris (obv 40u)
Reiskostenvergoeding : 0,23 euro/km of OV-vergoeding
Einddatum: Solliciteer voor 28 mei 2024! De selectieprocedure vindt 29 mei plaats.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv naar t.a.v. . Een motivatiebrief met vermelding voor hoeveel uur jij beschikbaar bent is een vereiste om je mee te nemen in de sollicitatieprocedure.Functie:customer service medewerker
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2340 – 2340
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met City Clinics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Medewerker Customer Service City Clinics 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures