Vacature Baliemedewerker

Baliemedewerker in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever koppelt hedendaagse kunst en cultuur aan de rijkdom van het verleden. Met de Romeinse Limes als inspiratiebron is onze opdrachtgever een toonaangevend, grensverleggend museum over de mens op de grens en de grens van de mens. In samenwerking met het publiek organiseren ze tentoonstellingen en activiteiten op het vlak van archeologie, geschiedenis en beeldende kunst. Met de blik van nu verbinden ze het verleden en de nabije toekomst. Zo bieden ze een nieuwe en unieke kijk op de wereld.

Bij onze opdrachtgever werken circa 40 vaste medewerkers en 100 vrijwilligers en freelancers samen om bezoekers een prettig welkom te bieden bij de tentoonstellingen, de activiteiten en het programma voor scholen. Dat doen ze op dit moment in het tijdelijke pop-up museum in het centrum, en vanaf 2026 in een vernieuwd museum aan het Kelfkensbos.

Zoals vernoemd ligt de huidige locatie van onze opdrachtgever in hartje centrum. Deze locatie is uitstekend te bereiken met de auto, openbaar vervoer en eventueel per fiets.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever, een museum gelegen in hartje centrum Nijmegen, zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste baliemedewerker. Deze functie is op oproepbasis en daardoor perfect voor studenten die een extraatje willen verdienen, of andere werkzoekenden die hier voor openstaan. Als baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Het verkopen en controleren van toegangsbewijzen
 • Het informeren van bezoekers over tentoonstellingen, activiteiten en regels
 • Het verlenen van service aan bezoekers en het creëren van een toegankelijke en publieksvriendelijke museumervaring
Functie-eisen
 • Bij voorkeur een afgeronde MBO-4 opleiding
 • Enige ervaring in een soortgelijke rol is een pluspunt
 • Beschikbaarheid in weekenden en vakantieperiodes
 • Beheersing van de Engelse en bij voorkeur Duitse taal in woord
Arbeidsvoorwaarden
 • Een flexibele aanstelling via Olympia
 • Een bruto uurloon tussen €13,27 en €17,17 op basis van kennis en ervaring
 • Een eindejaarsuitkering van 3,4% en een vakantietoeslag van 8%Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer van €0,23 per kilometer
 • Mogelijkheid tot gratis deelname aan in company trainingen en cursussen
 • Regelmatig leuke sociale, culturele en sportieve activiteiten


Functie:medisch baliemedewerker
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:2946 – 2946
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via l.dijkstra@werk.olympia.nl of Lars Dijkstra. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Baliemedewerker Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures