Vacature Receptiemedewerker

Receptiemedewerker in Nijmegen

Hamburger

Nijmegen

MBO

16 uur

€ 2223 - € 3007 (FWG 30)

Leo Kannerhuis

Deeltijd

REA01755

Share

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het Behandelcentrum Jongeren afdeling deeltijd van het Leo Kannerhuis in Nijmegen een

Receptiemedewerker

Ben jij zelfstandig en kun jij met geduld en vriendelijkheid de personen die je te woord staat met een positief gevoel mee geven?

Afdelingsinfo

Het behandelcentrum is er voor jongeren tot en met 23 jaar die vastgelopen zijn in ernstige vormen van autisme, vaak met comorbide stoornissen. Naast de poli en dagbehandeling bieden we gespecialiseerde autismebehandeling waarvoor een tijdelijke opname noodzakelijk is in onze kliniek. In ons team vinden we het fijn om samen te werken, willen we het beste voor onze cliënten en we kijken altijd vooruit: wat en hoe kan het beter? Je wordt omringd door enthousiaste, collegiale, zeer deskundige en gemotiveerde collega's.


Dit ga je doen

Jij bent het eerste aanspreekpunt en dus het visitekaartje van het behandelcentrum. Dit is zowel telefonisch, als aan de balie bij het ontvangen van patiënten en bezoekers. Je houdt je staande in een bruisende omgeving en krijgt energie van het niet weten wat de dag je gaat brengen. Daarnaast bestaan je werkzaamheden ook uit licht administratieve werkzaamheden met betrekking tot het behandelproces en doe je de postverwerking. Je plant complex in te plannen afspraken voor en met meerdere medewerkers.

Dit ben jij

Je kijkt altijd vooruit en wacht niet af, je past je makkelijk aan, bent klantgericht en hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Verder werk je nauwkeurig en integer. Je bent in staat om in een hectische omgeving overzicht te brengen en te behouden. Je kunt goed werken met Outlook en bent ook zeer vaardig met geautomatiseerde systemen.

Verder vragen wij:
Minimaal een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) in secretariële of administratieve richting (Schoevers of MEAO secretarieel)
Enige ervaring in de gezondheidszorg is een pre
Ervaring met een Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) zoals MijnQuarant, is een pre

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Het betreft de functie ZB- administratie 1 voor 16 uur. Het salaris bedraagt minimaal € 2128,- en maximaal € 3007,- (FWG 29/30) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bedrijfsinfo

Leo Kannerhuis is een behandel- en kenniscentrum voor autisme met locaties in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en in Amsterdam. We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme én andere psychiatrische of gedragsproblemen. Ze kunnen bij ons terecht als eerdere specialistische behandeling hen niet heeft geholpen. Ons doel is hun ontwikkeling weer op gang te brengen zodat zij beter in staat zijn de draad in hun leven weer op te pakken. Leo Kannerhuis is TOP-GGZ organisatie. De ambitie is om de behandelingen voortdurend te verbeteren. Daarom wordt er veel geinvesteerd in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Nieuwe inzichten over autisme worden gedeeld met andere professionals. Daarnaast ontwikkelen ze digitale hulpmiddelen. Dat gebeurt samen met patiënten, behandelaren, wetenschappers en partners.
Leo Kannerhuis is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.


Interesse?

Neem dan contact op met , .

Vacature Receptiemedewerker - Nijmegen

Werken bij YouzFunctie:receptiemedewerker
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2223 – 3007
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Youz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Receptiemedewerker Youz 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures