Vacature Enthousiaste, Gastvrije en Vriendelijke Collega

Enthousiaste, Gastvrije en Vriendelijke Collega in Nijmegen

Werkzaamheden;

Als medewerker van de front office ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je fungeert dan ook als gastheer/gastvrouw in het hotel. Hierbij voorzie je de gasten van een warm welkom en presenteert ze het hotel en hun kamer. Tevens zorg je er voor dat de gasten een zo'n prettig mogelijk verblijf hebben, zowel in het hotel als in de stad.

Wie zoeken wij?

We zijn opzoek naar een gedreven, enthousiaste, gastvrije en vriendelijke collega met goede sociale vaardigheden. Ook is een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, professionaliteit en flexibiliteit benodigd.

Goede beheersing van Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Een op front office gerichte opleiding, werkervaring in de hotel/horecabranche en/of goede beheersing van de Duitse taal is een pré.

Wij zoeken iemand die parttime beschikbaar is en in Nijmegen of de directe omgeving woonachtig is. Beschikbaarheid op zaterdag en/of zondag is vereist. Andere werktijden/-dagen op basis van wederzijdse overeenkomst. Enige flexibiliteit is hierbij vereist.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en zeer diverse functie in een gezellig en betrokken team.

Wij bieden:

  • Flexibele werktijden (minimaal 8 uur)
  • Goede verdiensten
  • Leuke werksfeer in een klein team
Woonachtig in Nijmegen (of directe omgeving)

Functie:gastvrije & vriendelijke collega
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hotel Oranjestaete via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Enthousiaste, Gastvrije en Vriendelijke Collega Hotel Oranjestaete 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures