Vacature Thuiswerk

Thuiswerk in Nijmegen

Plaagdieren

Werkwijze

 • Vaakvoorkomend ongedierte

 • Ongediertebestrijding dicht bij u

 • Werken bij Anticimex

Al klant en ongedierte gespot?

Medewerker Customer Service | Regio Nijmegen

Ben jij graag dé schakel tussen klant & collega?

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken op een afdeling Customer Service in een servicegerichte sector? Vind jij het een grote uitdaging om elke klant tevreden te houden en vlot te anticiperen op klantbehoeften? Bij Anticimex zijn we momenteel op zoek naar een betrouwbare toevoeging aan ons klantenserviceteam. Als je op zoek bent naar een stabiele positie binnen een gevestigd en innovatief bedrijf, dan hebben wij een interessante kans voor jou.

Werkplek: Nijmegen, HQ en thuiswerk in overleg

Fulltime - 40uur

Wat ga je doen?

Als Medewerker Customer Service heb je het operationele beheer over onze klanten. Je bent de schakel tussen de klant en collega's die alle processen voor de service soepel laat verlopen .

Je verwerkt o.a. het invoeren, wijzigen en archiveren van contracten , de intake van meldingen, aanvragen en eventuele klachten en het in gang zetten én bewaken van vervolgacties. Voor zowel klant als eigen medewerkers ben je een centrale vraagbaak.

Klantencontact staat centraal , zowel in- en outbound. Regelmatig communiceer je met 'jouw' klanten over offertes, contracten, mutaties en opdrachten. Klantzorg en managen van de klantverwachting zijn je op het lijf geschreven.

Een volgend belangrijk aspect in de functie vormt proces & organisatie: optimaliseren van procedures en het blijven waarborgen van kwaliteit.

Wij bieden onze collega Customer Service

Bij Anticimex geloven we in het bieden van een stabiele werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om te groeien. Je kunt rekenen op een ondersteunend team en een werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd.

 • Een competitief salaris tussen de €2500 en €2800 per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden.
 • Flexibele werktijden;
 • Een groeiende organisatie met korte lijnen en warme werksfeer: een plek waar je impact maakt en jezelf gelijk thuis voelt.

En uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur/week);
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding
 • Telefoon en laptop;
 • Regeling winstuitkering;
 • Parkeerplekje voor de deur;
 • Persoonlijke loopbaanontwikkeling en begeleiding.

Over Anticimex...

Duurzaam & innovatief

Je komt te werken voor Anticimex Nederland , onderdeel van de internationale Anticimex Group. Anticimex Group is een van oorsprong Zweedse organisatie die gespecialiseerd is in levensmiddelenhygiëne, voedselveiligheid, plaagdieren, vogelwering, faunamanagement en houtverduurzaming.

Anticimex Nederland werkt met 220 collega's vanuit 6 kantoren in Houten HQ, Lelystad, Epe, Beuningen, Breda en Schiphol-Rijk en is actief in 21 landen wereldwijd met ongeveer 9000 medewerkers.

Door te werken met nieuwe technologieën en duurzame oplossingen , zorgt Anticimex niet alleen voor directe probleemoplossing, maar helpt ze ook bij de preventie van problemen in de toekomst. Met als kernwaarden Trust, Innovation & Passion wil Anticimex bijdragen aan een gezonde leefomgeving.

Of ben jij een net HBO-afgestudeerde ? Dan is dit ook een hele leuke startersfunctie met veel doorgroeimogelijkheden!

Onze HR-afdeling is te bereiken per e-mail, via: of bel naar: .Functie:thuiswerk
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Anticimex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Thuiswerk Anticimex 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures