Vacature Klantenservice medewerker zakelijk, ABN AMRO

Klantenservice medewerker zakelijk, ABN AMRO in Nijmegen

Functieomschrijving

Voor ABN AMRO zijn wij op zoek naar een klantenservice medewerker voor zakelijke ondersteuning. Je gaat daarbij zzp'ers, de mkb en grootzakelijk klanten in Nijmegen helpen. Heb jij affiniteit met ondernemers, ben jij klantgericht en wil jij de beste service verlenen? Dan kan! Solliciteren kan nu via je CV of een game. Je start 27 mei of later als klantenservice medewerker zakelijk. Je hebt geen WFT nodig!

wat bieden wij jou
 • Een uurloon van € 15-, en na 6 maanden €16,-
 • Je kan tussen de 24 tot 36 uur werken
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden
 • Kans op overname door ABN AMRO
 • Hybride werken: thuis en op kantoor
 • Betaalde training van 5 weken
wie ben jij

Als klantenservice medewerker op de afdeling Business Contacts ben jij het eerste aanspreekpunt voor diverse zakelijke klanten. Door jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling zorg jij voor de juiste klantbeleving. Jij bent de klantenservice medewerker zakelijk die we zoeken omdat:

 • Jij hebt minimaal een mbo-4 diploma
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
 • Je bent handig met systemen en hebt een dienstverlenende- en servicegerichte instelling
wat ga je doen

Bij ABN AMRO bellen zzp’ers, de mkb en grootzakelijke klant naar jou als zij vragen hebben over dagelijkse bankzaken. Dit zouden diverse vragen kunnen zijn over; internetbankieren, de app, betaalpassen, overboekingen of wijzigingen in het bedrijf. Zo werk je altijd vanuit het belang van de klant en de toekomst van de bank. De klant wilt graag professioneel en secuur geholpen worden en met jouw oog voor verbetering kan jij daar een bijdrage aan leveren.

 • Je informeert de klant over de dagelijkse bankzaken
 • De klant belt jou om bijvoorbeeld gegevens te wijzigen of heeft een vraag over internetbankieren
 • Je denkt mee over het verbeteren van processen
waar ga je werken

Binnen ABN AMRO is de functie zakelijk klantenservice medewerker vaak het vertrekpunt voor een mooie carrière. Bij ABN AMRO en Randstad staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Een vervolgstap kan bijvoorbeeld een coachende- en ondersteunende rol binnen afdeling zijn. Je kunt dan ook nieuwe collega’s gaan inwerken. Wil je WFT's behalen? Dat kan ook! Samen met jouw teamlead stel jij een ontwikkelpad samen en kun je naar een intern ABN AMRO contract toewerken. Je komt te werken op de afdeling Business Contacts in Nijmegen.

Maar hoe ziet het proces er uit voordat je kan beginnen? Hieronder een opsomming zodat je weet waar je aan toe bent:

 • een telefonisch intakegesprek met een recruiter van Randstad
 • Na het positieve gesprek met de recruiter ga je op klikgesprek bij de bank
 • Wil je niet op basis van je CV solliciteren, maar een Game Based Assessment? Dit kan! Geef het aan in je motivatie
sollicitatie

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Of klinkt dit als jouw volgende stap? Reageer nu door op de knop ‘Solliciteren’ te klikken. Upload je CV en vergeet niet een korte, persoonlijke motivatie achter te laten waarom jij de beste kandidaat bent voor de functie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:technisch medewerker klantenservice
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:16 – 16
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via bo.kooistra@nl.randstad.com of Bo Kooistra. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Klantenservice medewerker zakelijk, ABN AMRO Randstad 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures