Vacature Klantadviseur Lenen, ABN AMRO Daily Contacts

Klantadviseur Lenen, ABN AMRO Daily Contacts in Nijmegen

Functieomschrijving

Een baan voor een gedreven talent met passie voor de financiële wereld en specifiek lenen en verzekeren! Met een afwisselende mix van klanten, resultaatgericht werken en veel opleidingsmogelijkheden. We zoeken voor onze locaties Breda, Nijmegen en Amsterdam nieuwe collega’s!

wat bieden wij jou
 • Startsalaris €15,- en met 3 wft's op zak €16,-
 • 28 tot 36 uur per week
 • hybride werken; 1 dag kantoor
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Training van 9 weken
 • WFT basis & Consumptief Krediet voor start behalen
wie ben jij

Je praat vlot, maar ook kort en bondig. In je eigen woorden kun je helder onderbouwen waarom je dit werk graag zou willen doen. Je hebt een goed risicobewustzijn. Je hebt cijfermatig inzicht en legt makkelijk verbanden. Daarnaast ben je in staat de vraag van de klant te achterhalen door goed te luisteren. Je pikt koopsignalen op, maar je weet ook zelf verkoopmomenten te creëren.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • In bezit van WFT basis en consumptief krediet of bereid dit te halen;
 • Schrijf- en gespreksvaardig om telefoongesprekken te voeren en goed vast te leggen;
 • Flexibel gedrag en resultaatgericht;
 • Klantgericht, communicatief sterk en risicobewust;
 • Actieve luisteraar;
 • Comfortabel in conversatie met klanten in het Engels.
wat ga je doen

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten via de telefoon. Klanten bellen met vragen over producten consumptieve kredieten. Je staat klanten te woord, inventariseert en bespreekt de wensen en mogelijkheden. Je gaat op zoek naar de vraag achter de vraag en weet de klant digitaal te verleiden. Het in één keer goed oplossen staat hierbij centraal. Dat is belangrijk voor klanttevredenheid én het draagt bij aan de doelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor een accurate afhandeling, opvolging en vastlegging van klantcontacten. Indien nodig stem je af met de juiste partijen om een goed antwoord te kunnen geven. Je bent accuraat en begeleidt de klant, waar mogelijk, naar online self service. Je voelt je eigenaar van de klantvraag. Daarnaast kan je zoveel mogelijk vragen zelfstandig afhandelen en beperkt het aantal doorverbindingen naar andere afdelingen. Je toetst actief bij de klant of de vraag goed is afgehandeld. In ieder gesprek probeer je de klant te verrassen en zijn verwachting te overtreffen!

waar ga je werken

Bij ABN AMRO en Randstad staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Een vervolgstap kan bijvoorbeeld een coachende- en ondersteunende rol binnen de afdeling zijn. Je kunt dan ook nieuwe collega’s gaan inwerken. Wil je andere WFT's behalen? Dat kan ook!

sollicitatie

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Of klinkt dit als jouw volgende stap? Reageer nu door op de knop ‘Solliciteren’ te klikken. Upload je CV en vergeet niet een korte, persoonlijke motivatie achter te laten waarom jij de beste kandidaat bent voor de functie klantenservice medewerker bij ABN AMRO!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:technisch medewerker klantenservice
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:15 – 15
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via maxime.kornmann@nl.randstad.com of 06-51899112. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Klantadviseur Lenen, ABN AMRO Daily Contacts Randstad 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures