Vacature Klantenservice Medewerker Fashion

Klantenservice Medewerker Fashion in Nijmegen

  • Redactie deBeuningengids.nl

Aan het werk in Nijmegen, Gelderland als klantenservice medewerker fashion ?

In de categorie Klantenservice/Callcenter/Receptie is een vacature vrijgekomen voor de functie van Klantenservice Medewerker Fashion . Je werkt hier in de Advies/Consultancy branche.

Je kunt per 02-06-2024 beginnen en de einddatum is op 01-08-2024. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Klantenservice Medewerker Fashion.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Klantenservice Medewerker Fashion.

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens HBO zijn. De functie is voor minimaal 24 uren in de week met een maximale werkweek van 40 uren.

In het kort over deze vacature in Nijmegen:

Salaris indicatie Minimaal 2463- 2463 Werkperiode 02-06-2024 -01-08-2024 Werkuren 24-40 Locatie Nijmegen,Gelderland Opleidingsniveau HBO Contracttype Vast Branche Advies/Consultancy

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deBeuningengids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Klantenservice Medewerker Fashion

Lijkt de vacature Klantenservice Medewerker Fashion in Nijmegen iets voor jou? De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_t itle ] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potentiële werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Klantenservice Medewerker Fashion eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

deBeuningenGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deBeuningengids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Klantenservice Medewerker Fashion Soleo Groep 02-06-2024


Functie:klantenservice medewerker fashion
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2463 – 2463
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Soleo Contact Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Klantenservice Medewerker Fashion Soleo Contact Nederland 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures