Vacature Interviewers Enquêteurs

Interviewers Enquêteurs in Nijmegen

Interviewers/enquêteurs

I&O Research is een veelzijdig bureau voor onderzoek en advies. Voor verschillende typen opdrachtgevers voeren wij veldwerk op uiteenlopende locaties uit. Dit wordt landelijk aangestuurd vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Enschede. We hebben een pool van zo'n 500 veldwerkers verspreid over heel Nederland.

Voor onze landelijke pool zijn wij op zoek naar Interviewers/enquêteurs.

Wil je bijklussen naast je studie, werk of pensioen? Wij bieden je afwisselende werkzaamheden op verschillende locaties in het land. Omdat het werk op projectbasis is, zijn je uren flexibel en goed te combineren met studie of ander werk. Onze projecten zijn vaak in opdracht van de overheid, EU en non-profits en zijn daardoor vaak maatschappelijk betrokken, dus je doet werk wat er echt toe doet. Werk samen met een prettig team van collega's in een leuke, informele sfeer of ga zelfstandig te werk bij individuele opdrachten. Thuis bereid je het werk voor, houd je je eigen administratie bij en koppel je de benodigde informatie terug aan de coördinator van het project. De werktijden en locaties zijn afhankelijk van het project. Je kunt zelf aangeven welke projecten je wel of niet wilt uitvoeren. De salarisindicatie is bruto € 17,50 per uur. Reistijd en reiskosten worden eveneens vergoed. Je wordt dan door middel van een overeenkomst ingezet voor dat project. Zo werk je alleen wanneer jij dat wilt.

Je werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • interviewen van passanten of bezoekers van markten;
  • afnemen van vragenlijsten bij respondenten thuis;
  • uitdelen van vragenlijsten in het openbaar vervoer, op stations, bij evenementen;
  • tellen van bezoekers bij evenementen.


Functie:interviewer enquêteur
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vereniging voor Beleidsonderzoek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Interviewers Enquêteurs Vereniging voor Beleidsonderzoek 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures