Vacature Sales & Marketing Medewerker

Sales & Marketing Medewerker in Nijmegen

Study Travel

Heb jij een passie voor reizen, talen, culturen? Ben je proactief en resultaatgericht? Dan pas jij vast in ons team!
Om ons team in Nijmegen te versterken hebben wij op dit moment plaats voor een fulltime:

SALES & MARKETING MEDEWERKER (M/V/X)

die van aanpakken weet.

Wat ga je doen?

Met passie informeer en adviseer je geïnteresseerden over het volgen van taalcursussen in het buitenland. Dit gebeurt voornamelijk per telefoon en e-mail, maar regelmatig ook persoonlijk tijdens informatiedagen en op afspraak.

Je zorgt ook voor de administratieve afhandeling van de reserveringen (facturering, reisbescheiden opsturen).

Regelmatig houden we informatiedagen op ons kantoor in Nijmegen Waar we onze cursisten-to-be informeren over alle bestemmingen, taalscholen, cursussen en accommodaties. Dat gebeurt ook op persoonlijke afspraken of teamsafspraken tijdens kantooruren. Je wordt een spin in het web van onze organisatie ­čśë

Verder kunnen taken als updaten website, schrijven van nieuwsbrieven e.d. tot je werkzaamheden gaan behoren.

Wat verwachten we van jou?

Enthousiasme en passie om deze uitdagende baan uit te bouwen tot een functie die je op het lijf is geschreven. Je bent service- en klantgericht, met een commerci├źle instelling. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, kan goed met mensen omgaan, hebt HBO werk- en denkniveau en werkervaring op administratief gebied. Daarnaast kun je onder druk prioriteiten stellen en nauwkeurig en gestructureerd werken.

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk, studie- of werkervaring in het buitenland is een pr├ę. Want als je zelf hebt meegemaakt wat je organiseert voor anderen, dan kun je ze goed informeren!

Begrippen als reislustig, inspirerend, ondernemend en zelfverzekerd passen bij je persoonsomschrijving.

En wat kun jij van ons verwachten?

Een afwisselende baan in een ambitieuze reisorganisatie. Je werkt in een prettige, internationale werksfeer. Salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring.

Hoe kun je solliciteren?

Heb jij bovenstaande eigenschappen, opleidingen en interesses? Stuur dan je motivatie en CV zo snel mogelijk naar StudyTravel t.a.v. ().

Functie:medewerker sales & marketing
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met StudyTravel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Sales & Marketing Medewerker StudyTravel 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures