Vacature Intake Consulent

Intake Consulent in Nijmegen

Medipro | Stoppen Met Roken Coaching


Zoek jij een baan waarbij jouw verantwoordelijkheidsgevoel en klantgerichtheid tot bloei kunnen komen? Wil jij bij een bedrijf werken waar vaak gelachen wordt en je in een klein maar betrokken team terechtkomt? Dan is Intake Consulent bij Medipro, gevestigd te Nijmegen jouw nieuwe droombaan!

Wij zoeken een leuke, gezellige nieuwe collega die interesse heeft om betrokken te zijn bij het proces om mensen van het roken af te helpen

Wat ga je doen?

Je zorgt voor de start en administratieve verwerking van het traject van de gemotiveerde stoppers. Rokers die nog twijfelen over coaching bij het stoppen, kunnen bij jou advies inwinnen. Jouw enthousiaste uitleg haalt ze over de streep om te kiezen voor hulp bij het stoppen. Zo is hun kans van slagen het grootst!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een collega die graag mensen te woord staat aan de telefoon en de nodige administratie wil verrichten:

  • Agendabeheer: afspraken inplannen en verzetten, via de telefoon en via mail.
  • Rokers enthousiasmeren die zich op onze site hebben aangemeld voor een coachingstraject. Je plant samen de eerste afspraak bij een coach in.
  • Diverse administratieve taken.
  • Postverwerking

Wat bieden wij jou?

Een baan waar jij een waardevolle toevoeging bent bij het proces van vele rokers om eindelijk genietend door het leven te kunnen gaan, zonder sigaret! Wil jij ons team komen versterken voor minstens vier dagen per week? Wij leren jou graag kennen!

Wil je graag solliciteren, stuur dan je cv en motivatie naar

Medipro

Adres: Kerkenbos 1015A
Postcode: 6546BB
Plaats: Nijmegen


Functie:consulent intake
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Medipro via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Intake Consulent Medipro 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures