Vacature Telefoniste - Receptioniste

Telefoniste - Receptioniste in Nijmegen

Werken bij NMG

Medewerker KCC (24-37,5 upw)

Nijmegen

24-37,5

MBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij een klantvriendelijke instelling en hou jij van afwisseling in je werk? Kom dan ons team van het Klant contact centrum (KCC) versterken!

medewerker KCC(24- 37,5 upw) voor ons hoofdkantoor in Nijmegen

Wat ga je doen?

Als medewerker KCC ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefooncentrale en de binnenkomende e-mails. Dankzij ons nieuwe klantvolgsysteem is de functie van KCC-medewerker aanzienlijk uitgebreid. Dit systeem stelt de KCC-medewerker in staat om een groot deel van de binnenkomende vragen zelfstandig af te handelen. Zo zal je je bezig gaan houden met het in werking zetten van reparatieverzoeken en vragen van huurders beantwoorden per e-mail en telefoon. Bovendien draag je verantwoordelijkheid voor diverse facilitaire taken, zoals voorraadbeheer en postverwerking.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige collega die ervaring heeft met administratieve werkzaamheden en in staat is om moeiteloos te schakelen tussen verschillende taken. Je bent klantvriendelijk en servicegericht. Daarnaast ben je communicatief sterk en denk je probleemoplossend. Binnen de functie zal je veel telefonisch klantcontact hebben. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is dan ook van belang.

In verband met de huidige bezetting zijn wij op zoek naar iemand die voor minimaal 24 uur en in ieder geval op donderdag en vrijdag beschikbaar is.

Over NMG Vastgoed

NMG verzorgt alle soorten (vastgoed) dienstverlening op het gebied van wonen, winkelen en werken. Van vastgoed- en VvE beheer tot het verhuren en verkopen van woningen en beheer van winkels, bedrijfsruimten en kantoren. Veel meer informatie over onze groeiende organisatie kan je vinden op onze website.

Wat bieden wij?

Ons vertrouwen en onze loyaliteit omdat wij dit de basis van een fijne werksfeer vinden. Wij geven je de ruimte voor initiatieven en ideeën. Wij hebben alles in huis voor jouw carrière in het vastgoed en bieden je:

 • Een instapsalaris van €2.175,00 bruto per maand o.b.v. fulltime (fulltime is 37,5 uur), mede afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Een werktijdregeling waarbij je per maand een vrije dag kunt opbouwen indien je fulltime werkt;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Een eindejaarsgratificatie van 2% van het bruto jaarsalaris excl. vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);
 • Een goede pensioenregeling waarbij wij 50% betalen met werkgeversbijdrage en een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een fijne werkplek met laptop en zit-/stabureau in ons moderne kantoor in Nijmegen;
 • Laptop van de zaak;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze NMG Academie met deelname aan ons talentmanagementprogramma;
 • Personeelsfeestjes en uitjes met je collega's;
 • Je kunt gezamenlijk lunchen met collega's in onze kantine.

Neem ook eens een kijkje op onze pagina ' Werken bij NMG ' voor meer informatie over het werken bij NMG.Functie:telefonist receptionist
Startdatum:26-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2175 – 2175
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NMG Vastgoed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Telefoniste – Receptioniste NMG Vastgoed 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures