Vrijdag 12 december: Opening Wijchen Schaatst: mis het niet!

WIJCHEN – Het aftellen is nu echt begonnen: Wijchen Schaatst 2014 staat op het punt van beginnen. De eerste bouwwerkzaamheden in het centrum zijn al gestart. Op vrijdagavond 12 december vindt de grote opening plaats, waarbij iedereen van harte uitgenodigd is.

Spektakel
Wijchen Schaatst wordt op vrijdagavond 12 december spectaculair geopend. Tuinwereld, dat in 2012 ook al de opening verzorgde, zorgt wederom voor een indrukwekkende vuurwerkshow. Het programma ziet er als volgt uit:
19:30 uur Verzamelen bij Kasteelpoort.
20:00 uur Openingswoord door de burgemeester en spectaculaire Tuinwereld-vuurwerkshow.
20:30 uur Officiële publieke opening van de schaatsbaan met een verrassend programma.
Iedereen is welkom tijdens deze publieke opening. Men kan zelfs al een paar rondjes schaatsen op de ijsbaan, dit kost dan slechts 1 euro in plaats van de gebruikelijke 3 euro. Fien Schaatst opent haar deuren vanaf zaterdag 13 december om 10.00 uur.

Openingstijden
Vanaf zaterdag 13 december tot en met zondag 4 januari is de schaatsbaan iedere dag om 10.00 uur open. De baan sluit dagelijks om 22.00 uur, tijdens de feestdagen zijn er afwijkende sluitingstijden. Fien Schaatst is zondag tot en met donderdag geopend van 10.00 tot 23.00 uur en vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur.

Programmering
Tijdens Wijchen Schaatst is er veel te beleven voor jong en oud, zoals schaatsclinics, zwieren op het ijs voor senioren, de Budgetbox & VakantieXperts de Planeet Curlingcompetitie en discoschaatsen. Ook Fien Schaatst organiseert vele leuke activiteiten: van de Pianobar on Tour tot een Dwaze Tiroleravond. De volledige programmering is te vinden op www.wijchenschaatst.nl/programma.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.