De voor- en nadelen van een pasjeshouder 

Wil je graag een nieuwe portemonnee aanschaffen? Je kunt dan ook voor een pasjeshouder kiezen! Een supercompacte en veelzijdige kaarthouder, ontworpen om perfect in je zakken te passen, is voor velen een steeds populairdere keuze als accessoire. Dit heeft te maken met de onderstaande voordelen, al zullen we ook de nadelen van de pasjeshouder uitleggen.

De voordelen van een pasjeshouder

Een pasjeshouder zal niet overmatig uitpuilen wanneer hij gevuld is met kleingeld en kan ook gemakkelijker toegankelijk zijn in je voorvak, in plaats van in een tas of rugzak te worden gegooid. Natuurlijk is het kleine formaat alleen geschikt voor wat erin past, wat minder is dan een portemonnee. Een ander voordeel van een pasjeshouder heren is dat je echt kunt beslissen welke items belangrijk genoeg zijn om dagelijks bij je te hebben. Kiezen voor een kleinere kaarthouder kan een cruciaal moment zijn bij het structureren en organiseren van je dagelijkse persoonlijke spullen, zoals winkelkaarten, rijbewijzen, pinpassen en andere.

Als we besluiten een nieuwe portemonnee te kopen en de oude leegmaken, kan het vaak verrassend zijn hoeveel spullen we dagelijks bij ons hebben, die we misschien niet eens gebruiken! Kiezen voor een pasjeshouder kan ons echt helpen om de echt belangrijke items die we nodig hebben aan te scherpen. Dit kunnen bijvoorbeeld je betaalpas, OV-chipkaart en een beetje opgevouwen contant geld zijn voor noodgevallen. Misschien blijft de klantenkaart van het café verderop in de straat achter, aangezien de meeste van deze programma’s nu in digitaal formaat zijn in plaats van de oude papieren kaart.

Een pasjeshouder is vaak duurzamer gezien zijn grootte en het feit dat je hem gemakkelijk in een zak van je persoon kunt steken, in plaats van de slijtage die een portemonnee kan oplopen als hij elke dag in een tas wordt gebundeld of in de achterzak wordt gedragen. Een kaarthouder verliest zijn vorm niet door er per ongeluk op te gaan zitten als je hem in je achterzak stopt en omdat ze extreem licht zijn en gemakkelijk in zakken kunnen worden gedragen, verspil je geen kostbare tijd aan het snuffelen door je werk of sporttas om het te lokaliseren.

De nadelen van een pasjeshouder

Er is natuurlijk een kruising van eventuele nadelen als je besluit een pasjeshouder te verkiezen boven een portemonnee. Dat is namelijk de maat van de pasjeshouder dames. Het kan zijn dat je een regelmatige reiziger bent of visitekaartjes mee moet nemen naar kantoor, of gewoon als je veel kaarten of contant geld hebt en misschien kleingeld mee moet nemen om overdag te gebruiken. Zelfs als je niet echt kleingeld bij je hebt en alleen bankbiljetten bij je hebt, kan het zijn dat je wat in een winkel als kleingeld krijgt, wat betekent dat je zakken het zwaarste zullen moeten dragen, wat er ook lelijk uit kan zien en zakuitstulpingen veroorzaakt. Desondanks kun je dit voorkomen door in je pasjeshouder daadwerkelijk alleen maar pasjes mee te nemen. Op deze manier zal je kaartenhouder naar alle waarschijnlijkheid nooit gaan uitstulpen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.