Over ons

Nijmegenleeft.nl is opgericht op 1 februari 2008 uit hobby. Al snel kwamen er aanmeldingen van mensen die hun bijdrage wilde leveren aan het bijhouden van de website. Dit gebeurt op vrijwillige basis, zo zijn er verschillende redacteurs die helpen met het bijhouden van het dagelijkse nieuws. Ook zijn er verschillende columnisten actief die maandelijks een bijdrage leveren. Nijmegen Leeft is echter altijd opzoek naar mensen met een hart voor Nijmegen die het leuk vinden om een bijdrage te leveren.

Consument spreekt zich uit over service over apotheken Apotheek Nederland Amsterdam. Hier vindt u informatie apotheekned.com over uw medicijn Propecia Amsterdam. Viagra Sverige nya flaggskepp kommer att ligga i den nya jättegallerian Mall of Scandinavia.

Nijmegenleeft is uitgegroeid tot een van de grotere nieuwssites van Nijmegen. Door middel van verschillende samenwerkingsverbanden kunnen we het nieuws bieden in verschillende rubrieken. Vanaf 2010 is het mogelijk om te adverteren op de website, dit is voornamelijk bedoeld voor lokale ondernemers. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met 24webvertising.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *