Contact

Heeft u een prangende vraag of een opmerking aangaande Nijmegenleeft? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een mail naar redactie@nijmegenleeft.nl.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
6 gedachte over “Contact”
 1. Het muzikale Ierse verhaal van Boanna Boyne

  De Nijmeegse – Achterhoekse folkband Boanna Boyne is gestart met een crowdfundingsactie. De band speelt traditionele Ierse folk en wil dit jaar zijn debuutalbum opnemen. Omdat de inkomsten van de band tijdens de coronacrisis zijn teruggelopen zoekt de band nu hulp via het online platform Voordekunst. Wie de band financieel steunt krijgt daar, afhankelijk van het gedoneerde bedrag, een CD of vinylplaat voor terug. Wie groot uitpakt verdient zelfs een stoepconcert thuis of exclusieve toegang tot een VIP-optreden.

  Boanna Boyne ontstond in 2018, toen enkele muzikanten elkaar vonden bij het maken van traditionele Ierse folkmuziek. Al vanaf dat eerste begin speelt de band behalve traditionals ook eigen repertoire, dat wordt geschreven door meerdere liedjesschrijvers. Omdat die ieder hun eigen inspiratiebronnen hebben, zijn de liedjes van Boanna Boyne heel afwisselend. Ze gaan over onderwerpen als mythologie en liefde. De band wil zijn publiek meenemen in een muzikaal Iers verhaal. De Ieren zijn meesterverhalenvertellers en Boanna Boyne probeert met zijn muziek een stukje van die Ierse passie over te brengen. Boanna Boyne experimenteert regelmatig met meerstemmige zang, zodat er prachtige harmonieën ontstaan. Die samenzang zorgt er samen met de vele verschillende instrumenten voor dat Boanna Boyne is uitgegroeid tot een breed georiënteerde folkband met oog voor de Ierse traditionals.

  De studio in

  Na drie jaar repeteren en optreden is nu de tijd rijp om een album te maken. Daarom gaat de band de studio in met traditionals en eigen nummers. De opnamen worden op CD, op vinyl en online uitgebracht. Naomi Cornock verzorgt het artwork. Liefhebbers van Ierse folk die niet kunnen wachten op het muzikale Ierse verhaal van Boanna Boyne kunnen de band helpen op Voor de Kunst

  Kijk voor meer informatie op de Boanna Boyne website en Gigstarter of volg Boanna Boyne op Facebook en Instagram.

  █ EINDE PERSBERICHT

  █ REDACTIE, NIET BESTEMD VOOR PUBLICATIE

  Ik kan u een foto van de band toesturen, mocht dit wenselijk zijn.

  Neem voor meer informatie contact op met Taggi Eenstroom tel: 06 121 87 421 of stuur een emailbericht aan boannaboyneband@gmail.com

 2. Request for advertising on – nijmegenleeft.nl
  Hello

  I hope you are doing well!

  My name is Krisi and I’m part of ESBO Digital Marketing Agencies.

  I’m interested in advertising on your website. Would you please let me know what is the editorial fee to post an article? What are your posting requirements?

  Kind Regards,
  Krisi

 3. Hello 🙂

  I hope you are doing fine 😊Thanks for the quality of nijmegenleeft.nl, I really appreciated your latest content and I’d like to offer you guest posts for my client PokerStars this month.

  What are the conditions for a sponsored article on your site ? 😊

  Best regards,

  Simon

 4. Just wanted to ask if you would be interested in getting external help with graphic design? We do all design work like banners, advertisements, photo edits, logos, flyers, etc. for a fixed monthly fee.

  We don’t charge for each task. What kind of work do you need on a regular basis? Let me know and I’ll share my portfolio with you.

 5. Hey Admin,

  I really liked your article on Identifying Dangerous Spiders. Great stuff!

  You actually inspired me to take this a step farther and create something even deeper in the subject of insects & spiders.

  I thought I’d reach out to you because I just published an infographic on Insect Identification and I thought it might interest you. It covers 28 of the top insects & spiders that bite. All based on research and I have the sources to back it up.

  Would it be OK to pass it along? I’d love to get your opinion on it.

  Either way, keep up the good work with Lifehacker.

  Thanks!
  Hemanta B.

 6. VVD stelt verkeerde prioriteiten
  Wanneer je als kiesgerechtigde inwoner op zoek bent naar een politieke partij die zich sterk maakt voor sociale rechtvaardigheid, dan ben je mijns inziens bij de VVD aan het verkeerde adres.
  Want ondanks de mooie praatjes van haar lijsttrekker, toonde de VVD de afgelopen jaren meer interesse in het flexibiliseren van de arbeidsmarkt en marktwerking in de woning- en energiesector, dan in het aanpakken van de sociaaleconomische ongelijkheid en het scheppen van gelijke kansen voor iedereen.
  Het volkshuisvestingsbeleid van de VVD diende vooral de belangen van commerciële vastgoedbeleggers, ten koste van woningbouwcorporaties, wat heeft geleid tot een alarmerend tekort aan betaalbare woningen. Ook in de zorgsector legde de VVD de nadruk op marktwerking, waardoor verzekeraars en zorgaanbieders zich zijn gaan richten op prijs en marktaandeel, ten koste van samenwerking en kwaliteit
  Tenslotte gaf de partij te laat en te weinig prioriteit aan het beschermen van de natuur en het verminderen van de CO2-uitstoot om klimaatverandering tegen te gaan.
  Op belangrijke gebieden als sociale rechtvaardigheid, betaalbare huisvesting, gezondheidszorg en klimaatverandering is de VVD de afgelopen jaren tekortgeschoten. Misschien is dit het moment voor kiezers om de blik te richten op politieke partijen die wél oog hebben voor een rechtvaardige en duurzame samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *