Nieuw seizoen Toppers Bij Jou Op School gestart

Met de start van het nieuwe schooljaar, is ook een nieuw seizoen van Toppers Bij Jou Op School gestart. Ook in 2018 en 2019 zijn weer meer dan twintig verschillende topsporters beschikbaar voor dit project, dat georganiseerd wordt door Topsport Gelderland.

De sporters komen graag op bezoek in de klas. Om te vertellen over hun sport, hoe ze sport combineren of hebben gecombineerd met school, hoe ze omgaan met gezonde voeding, wat ze allemaal al hebben meegemaakt en nog veel meer. Daarnaast kunnen de sporters ook clinics geven. Alles met het oog op het inspireren van de jeugd.

Toppers Bij Jou Op School is een project dat gericht is op de bovenbouw van het basisonderwijs en de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs. Scholen die interesse hebben om een sporter langs te laten komen in de klas, kunnen daarvoor een aanvraag doen. Alle informatie is te vinden op de website www.topsportgelderland.nl/toppers. De beschikbare sporters hebben allemaal een video-oproep opgenomen, zodat duidelijk is wat ze doen en waarom ze graag in de klas komen vertellen.

Over Topsport Gelderland
Toppers Bij Jou Op School is een initiatief van Topsport Gelderland in samenwerking met de Provincie Gelderland. Topsport Gelderland is dé partij op het gebied van talentontwikkeling in de sport en daarom onmisbaar bij het faciliteren, ondersteunen en begeleiden van de Gelderse talenten. Waar zij achter de schermen hard werkt om het beste uit de talenten naar boven te halen, biedt Topsport Gelderland voor de schermen letterlijk en figuurlijk een podium voor talent. Door middel van een uitgebreid faciliteitennetwerk biedt Topsport Gelderland haar talenten het optimale. De organisatie doet dit in nauwe samenwerking met NOC*NSF, de Provincie Gelderland en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.