Vacature Verpleegkundige Gelderland

Verpleegkundige Gelderland in Nijmegen

Functie-eisen Wat wij van je vragen?

Voor deze baan is het belangrijk dat je voldoening haalt uit het helpen van mensen. Je tovert graag een lach op ieders gezicht! Verder is het handig dat je in het bezit bent van een auto en een rijbewijs. Sommige adressen liggen namelijk wat verder uit elkaar. Natuurlijk krijg je deze kilometers vergoed. Daarnaast:

 • Heb je de studie Mbo Verpleegkunde niveau 4 afgerond;
 • Heb je aantoonbare ervaring in de zorg;
 • Heb je een open houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Inzetbaar vanaf 24 uur (meer of minder mogelijk). 
FunctieomschrijvingDe zorg beter maken? You're on!

Heb jij de studie Mbo Verpleegkunde niveau 4 afgerond. Zet je je graag in voor anderen? Jij biedt mensen de zorg die voor hen onmisbaar is. You're on met Aethon!

Wat ga je precies doen?

Je gaat aan de slag als Verpleegkundige bij één van onze zorgorganisaties bij jou in de omgeving! Geen dag of cliënt is hetzelfde. Elke dag kom je nieuwe uitdagingen en kansen tegen, waarbij je wordt ondersteund door een hecht team bestaand uit helpende, verzorgenden IG, verpleegkundigen en artsen. Daarnaast ben je:

 • Volledig bedreven in Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
 • Je voert gesprekken met de cliënt, waarbij je een luisterend oor biedt;
 • Je bent de spil in het contact met de familie, de huisarts en andere zorgprofessionals zoals de fysiotherapeut of verpleegkundige.
BedrijfsomschrijvingAethon laat de maatschappij stralen! Dat doen we door mensen die staan te popelen om aan de slag te gaan, te verbinden aan organisaties in de zorg, de kinderdagopvang, woningcorporaties en de overheid. Sectoren die Nederland mooi maken en waar talent het hardst nodig is. Zo zetten we mensen, organisaties en daarmee de maatschappij "aan".

Maar we gaan verder dan alleen verbinden. We maken jouw werk makkelijk via handige planningsapps en ondersteunen je met trainingen, opleidingen en traineeships. Samen met onze zorgprofessionals zetten we alles op alles voor liefdevolle zorg!

Wil jij werk waarmee jij het verschil maakt en wat er echt toedoet? Dan is dit jouw moment. We hebben altijd een (bij)baan die perfect bij je past. met Aethon!AanbodWat wij je bieden?

Bij Aethon zorgen we dat je een fijne werkgever hebt waarbij je terecht kan met al je vragen bij jouw eigen Poolmanager.

 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%;
 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding (eventueel auto);
 • Vakantiedagen naar rato;
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1.
Ben je nieuwsgierig of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Laat je gegevens achter en solliciteer direct of neem contact op via sarah.remy@aethon.nl. Hopelijk spreken we je snel!

Functie:Verpleegkundigen met middelbare opleiding
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aethon via info@aethon.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.aethon.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verpleegkundige Gelderland Aethon 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures