Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Nijmegen

Werken bij Pompestichting

  • Voordelen voor jou

Contact

Postbus 31435
6503 CK Nijmegen

Opleiding Verpleegkundig Specialist

De verpleegkundig specialist (VS) heeft veelal jarenlange ervaring als (Bachelor) verpleegkundige in een bepaald expertisegebied in de directe patiëntenzorg binnen de algemene of geestelijke gezondheidszorg. Je weet als VS wat de mogelijkheden zijn voor de verzorging/behandeling van lichamelijke en psychische klachten, oftewel kijken met een verpleegkundige bril.

De verpleegkundig specialist leert om ook met een medische bril op naar lichamelijke klachten te kijken (agz) of met een medisch-psychiatrische bril naar psychische klachten (ggz) en is wettelijk bevoegd om een behandeling te starten, bijvoorbeeld met medicijnen.

Je leert als regiebehandelaar de leiding te nemen in het behandelen en begeleiden van patiënten met een psychiatrische stoornis en hun netwerk. Je verdiept je in het zorgproces, onderzoekt hoe je die kan verbeteren en ontwikkelt nieuwe zorg- en hulpverleningsconcepten.

Traject

De Pro Persona Groep ( Pro Persona Connect , Kairos , Pompestichting ) verzorgt, in samenwerking met de Stichting Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist. Deze driejarige opleiding leidt tot erkenning als specialist overeenkomstig artikel 14 van de wet BIG.

Toelatingseisen

De opleiding is bedoeld voor HBO-Verpleegkundigen die op zoek zijn naar een vervolgopleiding waarmee je een verdiepingsslag maakt op professioneel gebied. Daarnaast beschik je over;

  • Geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG;
  • In bezit van een diploma HBO-Verpleegkunde (bachelor getuigschrift);
  • Minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8 fte) als verpleegkundige in de GGZ;
  • Aantoonbaar bovengemiddeld functioneren; blijkend uit een portfolio dat voldoet aan de door GGZ-VS gestelde eisen;
  • Beheersing (passief) van de Engelse taal.

Praktische info

Gedurende de opleiding heb je een leerarbeidsovereenkomst met de Pro Persona Groep. De opleiding start eenmaal per jaar op 1 januari.Functie:verpleegkundige
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pompestichting via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Verpleegkundige Pompestichting 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures