Vacature Anesthesiemedewerker

Anesthesiemedewerker in Nijmegen

Anesthesiemedewerker in opleiding

36 uur - hbo

Wil jij bijdragen aan een vlot verloop van de operatie met afwisselend en verantwoordelijk werk? Kies dan voor de opleiding tot anesthesiemedewerker!

Anesthesiemedewerker in opleiding, dit ga je betekenen

Als anesthesiemedewerker begeleid je patiënten voor, tijdens en na de operatie. Tijdens de ingreep bewaak je de patiënt en werk je nauw samen met de anesthesioloog en het chirurgisch team. Na diplomering werk je zelfstandig, onder de eindverantwoordelijkheid van de anesthesioloog, op ons OK-complex met 9 operatiekamers. Je volgt de driejarige opleiding bij de HAN in Nijmegen. Je start met 10 weken onderwijs op school. Hierna volgen onderwijsblokken van 10 weken. Per onderwijsblok is er één vaste dag in de week waarop je onderwijs volgt, de andere drie dagen werk je op de OK.

Wat zet je in

Jij zet je met hart en ziel in om patiënten beter te maken en draagt vanuit jouw rol bij aan de beste zorg. Je kunt snel adequate beslissingen nemen en staat daarbij stevig in je schoenen. Jij doet je werk met aandacht en focus. Je stelt vragen en organiseert je werk en studie zo dat jij de informatie en begeleiding krijgt die je nodig hebt. Daarbij is het maken van een goede planning voor jou vanzelfsprekend. Je houdt je hoofd koel en weet wat er moet gebeuren. Je hebt interesse in het menselijk lichaam en medische techniek.

Wat Bernhoven je biedt

Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar

Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor maandag 24 juni 2024 via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Ellen Verbeek - de Goeij, teammanager OK, op telefoonnummer of met , , op telefoonnummer . De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 4 juli 2024. Een aanstellingskeuring en assessment maken deel uit van de procedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectieprocedure.


Wat heb je nodig?

 • Je hebt minimaal een havo- of vwo diploma met het profiel 'natuur en gezondheid' of 'natuur en techniek'
 • Of je hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo niveau 4 niveau
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
 • Je bent leergierig, energiek en stressbestendig

Wat krijg je?

 • Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding
 • Na diplomering hebben wij de intentie om een dienstverband aan te gaan
 • Inschaling tijdens de opleiding vindt, afhankelijk van je opleiding, plaats in functiegroep 45 of 50 conform CAO ziekenhuizen of leerlingschaal opleidingen kwalificatieniveau 4/6 conform CAO ziekenhuizen
 • Inschaling na diplomering vindt plaats in functiegroep 55 conform CAO ziekenhuizen tussen de €3.606- en €5.084,- bruto per maand op basis van 36 uur per week
 • Na de beroepsvoorbereidende periode zijn de werktijden conform dienstrooster (4x9 uur)
 • Ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht en enthousiast team

IC/CC verpleegkundige in opleiding

28/36 uur - mbo/hbo

Contact

Afdeling HRFunctie:anesthesiemedewerker
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3606 – 5084
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ziekenhuis Bernhoven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Anesthesiemedewerker Ziekenhuis Bernhoven 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures