Vacature Tandartsassistent(e)

Tandartsassistent(e) in Nijmegen

Werken bij Pompestichting

 • Voordelen voor jou

Contact

Postbus 31435
6503 CK Nijmegen

Tandartsassistent(e) | Behandelkliniek | Nijmegen

"De medische dienst is het kloppende hart van de zorg binnen de behandelkliniek".

Nijmegen

2 uur

medische dienst BKN

Wat ga je doen?

Als tandartsassistent(e) ben je onderdeel van de medische dienst bij de behandelkliniek. Dit is een kliniek waar TBS-gestelden worden behandeld. Je assisteert de tandarts met het verrichten van tandheelkundige behandeling en administratieve handelingen van ongeveer 150 Tbs-gestelden.

Waar ga je werken?

Als tandartsassistent werk je nauw samen met de tandarts, maar jouw team bestaat uit 4 verpleegkundigen, 1 verpleegkundig specialist, 1 assistent medische dienst en 2 huisartsen. Je werkt samen op basis van gelijkwaardigheid. De onderlinge sfeer binnen het team is erg goed.

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen, die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertisecentrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.

De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.

De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

Wat bieden wij jou?

 • Een werkochtend van 2 uur per week op de woensdag voor 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging met bepaalde tijd;
 • Salariëring conform CAO GGZ schaal 30 (€2.223,- tot €3.007,-) (de aanloopschaal kan van toepassing zijn), bruto p/m bij een 36-urige werkweek;
 • Een vakantie-uitkering van 8% van en eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals PC of tablet, fiets en vakbondscontributie;
 • Voldoening; je maakt grote impact op het welzijn van kwetsbare cliënten met het werk dat je levert;
 • Een veelzijdige werkomgeving vol contacten met mensen uit verschillende culturen.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de CAO GGZ .

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde opleiding tot tandartsassistente of volgt een universitaire studie tandheelkunde;
 • Je hebt affiniteit met reguliere tandartsenzorg en met angstige cliënten;
 • Je bent iedere woensdagochtend beschikbaar;
 • Proactief, hulpvaardig, service- en mensgericht;
 • Collegiaal, betrokken en empathisch;
 • Jij bent in het bezit van een juiste titerbepaling (hepatitis B) of bent bereid om deze te behalen.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met: , | .Functie:tandartsassistent
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2223 – 3007
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pompestichting via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Tandartsassistent(e) Pompestichting 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures