Vacature Begeleider

Begeleider in Nijmegen

Recrateam verzorgt professioneel recreatiewerk op campings en bungalowparken.

Werken bij Recrateam

Aanmelden

Als begeleider

Begeleider worden?

Wij vinden het erg belangrijk dat onze recreatiewerkers goede en persoonlijke ondersteuning krijgen van onze betrokken begeleiders. Op die manier zorgen we voor gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die op de diverse bedrijven een goed recreatieprogramma kunnen neerzetten.

Heb jij enorm veel recreatiewerk ervaring en ben je het uitvoerende recreatiewerk op campings ontgroeid, dan is een functie als begeleider wellicht iets voor jou!

Als begeleider begeleid je de recreatieteams op een aantal campings/bugalowparken en je bent tijdens vakantieperiodes een belangrijk aanspreekpunt voor de campings en de recreatiewerkers. Standaard ga je 2x per week bij elke camping langs.

Tijdens het bezoek bespreek je de activiteiten van de afgelopen dagen en bekijk je samen met het team de planning voor de komende dagen. Daarnaast is het natuurlijk van belang om te letten op de netheid van de recreatieruimte, of er materialen bijna op zijn en of de recreatiewerkers er verzorgd bij lopen.

- VEEL recreatiewerk ervaring - Bij voorkeur als teamleider gewerkt - In het bezit van een rijbewijs - Geen 9 tot 5 mentaliteit - Veel beschikbaar in vakantieperiodes. (vooral meivakantie, hemelvaart, pinksteren en de zomer) En als je ook beschikbaar bent tijdens onze trainingsweekenden, kun je wellicht ook als trainer aan de slag!

…neem dan contact met ons op!

Je kunt ons bellen op (7 dagen per week, ook 's avonds) of stuur ons een uitgebreide email met cv naar

Aanmelden

Ja, ik wil me aanmelden voor recreatiewerk 2024!

EERLIJK SALARIS

Verdien 302 à 585 per week in de zomer!
(36 uur per week, vanaf 16 jaar)
Ervaring?

Vraag stellen

Gebruik het formulier of bel ons: (7d/wk ook 's avonds)

Recrateam
NijmegenFunctie:begeleider
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Recrateam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Begeleider Recrateam 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures