Vacature Medewerker

Medewerker in Nijmegen

SKJ-registratie - Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Advizo Academy

SKJ-registratie - Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Advizo Academy

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Medewerker Veilig Thuis

6 mei 2024 geplaatst

Heb jij hart voor de jeugdzorg én de juiste motivatie? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.

Gelderland

Nijmegen

Vast

€3310.84 - €4973.89

28 - 36 uur

Medewerker Veilig Thuis

Nijmegen

Dit wordt jouw functie:

Veilig Thuis krijgt dagelijks meldingen binnen van vermoedens van huiselijk geweld. Soms eenmalig, en soms terugkerend. Aan de hand van zo'n melding is soms extra onderzoek nodig om de veiligheidssituatie van het gezin waar het om gaat beter te kunnen beoordelen. Dit onderzoek doe jij als medewerker Veilig Thuis. Je gaat bij mensen op huisbezoek en je gaat met ze in gesprek. Het kan zijn dat je de gezinsleden zelf spreekt, of juist de melder van de mishandeling, bijvoorbeeld familie, bekenden, of professionals. Het doel van de gesprekken is om in te schatten hoe veilig of onveilig de situatie is voor het slachtoffer, en welke hulpverlening er nodig is om de situatie veilig te krijgen.

Heb je genoeg informatie verzameld, dan stel je samen met collega's zoals een gedragswetenschapper of een vertrouwensarts een advies op voor het gezin. Afhankelijk van je advies zet je de benodigde hulpverlening in gang.


Als medewerker Veilig Thuis werk je veelal zelfstandig; je plant je eigen afspraken in en je bent verantwoordelijk voor jouw eigen onderzoeken.


Als Medewerker Veilig Thuis ga je:

 • Gesprekken voeren bij mensen thuis, bijvoorbeeld met ouders, kinderen en degene die de melding heeft gedaan;
 • De informatie die uit jouw onderzoek is gekomen rapporteren;
 • Overleggen met jouw collega's, een gedragswetenschapper en/of een vertrouwensarts om samen tot een advies te komen over de situatie;
 • Passende hulpverlening in gang zetten, door die aan te vragen bij de gemeente of de betrokkenen dit te laten doen;
 • Naderhand telefonisch checken of de gemaakte afspraken met Veilig Thuis zijn nagekomen en of die het gewenste effect hebben.

Dit krijg je:

 • Salaris volgens de CAO van de opdrachtgever: tussen de €3.310,84 en €4.973,89 per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw;
 • Gunstige reiskostenvergoeding voor woon-/werkverkeer;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Thuiswerken is mogelijk;
 • Laptop en mobiele telefoon van de opdrachtgever;
 • Het gaat om een tijdelijk contract, en bij goed functioneren heb je uitzicht op overname door de opdrachtgever.

Advizo hielp al vele anderen:

Advizo heeft mij erg goed geholpen om de overstap naar de jeugdzorg te maken. Ik heb fijne gesprekken gehad met Esmay de Schipper en zij heeft alle stappen in overleg genomen die nodig waren. Bij vragen kreeg ik zeer snel respons. Ik heb de...

Dit heb jij:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding waarmee SKJ-registratie mogelijk is, bijvoorbeeld Social work, MWD, SPH, Pedagogiek, Orthopedagogiek of Psychologie;
 • Een SKJ-registratie (of de mogelijkheid om je te registreren);
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening;
 • Ervaring met werken met gezinnen en omgaan met weerstand;
 • Kennis van complexe gezinssystematiek en de signalen van kindermishandeling;
 • Kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep.

Ben jij geschikt als medewerker Veilig Thuis?

Je staat er niet alleen voor

Bij Advizo krijg je altijd de juiste begeleiding en ondersteuning om als medewerker Veilig Thuis je plek te vinden. We bieden je vaste contactmomenten die in het teken staan van persoonlijke ontwikkeling. Ook word je als professional automatisch onderdeel van de Advizo Academy, waardoor je altijd up-to-date blijft in je vakgebied en prettig kunt blijven werken.

Vul het sollicitatieformulier in, of neem contact op met en stel direct al je vragen. Ook als je nog twijfels hebt: gewoon doen. We spreken je graag!

Werken bij Advizo

Bij Advizo werken HR-consultants met een achtergrond in de jeugdzorg. Wij weten dus precies hoe het werkveld in elkaar zit, wat er leeft en wat professionals zoals jij nodig hebben. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!Functie:medewerker
Startdatum:10-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3310 – 4973
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Advizo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Medewerker Advizo 10-05-2024

Bekijk ook andere vacatures