Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang in Nijmegen

Nijmegen, Pedagogisch medewerker Kinderopvang Heyendael 27 tot 34 uur

Op zoek naar een werkplek waar je jouw kwaliteiten kan benutten? En geeft het jou energie om kinderen van 0 tot 4 jaar op te vangen en te stimuleren in hun ontwikkeling. Dan zoeken wij jou!

Als de baby's of peuters 's ochtends bij jou in de groep gebracht worden, heet je hen welkom en stem je met de ouders af of er bijzonderheden zijn waar je rekening mee kunt houden die dag. Je hebt de activiteiten voor vandaag al bedacht en gaat met de kinderen een leuke activiteit doen bijvoorbeeld verven. Jij begeleidt, stimuleert ze daarbij en laat ze 'groeien'. Na de activiteit ga je gezellig met alle kinderen aan tafel zitten om fruit te eten. Vervolgens ga je met de kinderen naar buiten. Lekker spelen en ontdekken in de mooie groene buitenruimte. 's Middags eet je samen een boterham en geef je de baby's hun fles. Na de boterham pak je het prentenboek van het jaar en gaat in alle rust met de kinderen lezen. Aan het eind van de dag zeg je de kinderen gedag en heb je even contact met de ouders die hun kind ophalen.

Wie zijn wij?

 • Kinderopvang Heyendael is onderdeel van De Eerste Stap Kinderopvang in Wijchen. Kinderopvang Heyendael ligt op de campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Veel van de ouders die hun kind bij ons in de opvang brengen, werken of studeren aan de universiteit of in het Universitair Medisch Centrum. Kinderopvang Heyendael is een stichting zonder winstoogmerk. Dit betekent dat de opbrengsten uit de kinderopvang, terugvloeien naar de organisatie. Met als doel voortdurende verbetering van- en het in stand houden van kwalitatief hoogstaande kinderopvang.
 • Wij houden van open en transparante communicatie. Medewerkers van kinderopvang Heyendael zijn flexibel en zeer betrokken bij de organisatie. Dit geeft ons de mogelijkheid om voorop te lopen in de voortdurende veranderende branche.
 • Als medewerker stimuleren wij je om innovatief te zijn. Laat je creativiteit zien! Wij worden blij van jouw enthousiasme, gedrevenheid en kunst om de kinderen in de opvang te laten groeien! Kwaliteit en innovatie is voor ons heel belangrijk. Om dit vorm te kunnen geven werken we actief samen met andere (maatschappelijke) organisaties en scholen in de regio.

Wat kan jij ons bieden?

 • Je hebt een relevante, afgeronde opleiding. Het liefst op niveau 4. Je kunt hier nakijken of jouw diploma geschikt is voor deze functie.
 • Je bent een kei in het bedenken van leuke activiteiten.
 • Het geeft jou energie om op een creatieve manier kinderen van 0 tot 4 jaar te stimuleren in hun ontwikkeling.
 • Je bent tussen de 27 en 34 uur per week beschikbaar, uren zijn in overleg bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?

 • Inschaling conform CAO Kinderopvang schaal 6 fulltime bandbreedte: € 2.539,00 - € 3.489,00.

 • Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan in een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor de ontwikkeling van kinderen.
  • Een uitdagende en zelfstandige functie, waarin je het verschil kunt maken voor jezelf en de organisatie, binnen een enthousiast en informeel team.
  • Kansen om je verder te ontwikkelen door aangeboden trainingen en actieve coaching door een pedagogisch coach.
  • Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform CAO kinderopvang.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Gevarieerd aanbod in deskundigheidsbevordering zoals training KIJK, Gordon en vitaliteit.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness.
  • Als medewerker krijg je voorrang bij plaatsing van je kind op één van onze locaties.


Functie:pedagogisch medewerker kinderopvang
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:27 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De eerste stap via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Pedagogisch Medewerker Kinderopvang De eerste stap 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures