Vacature Psychiater Kind & Jeugd

Psychiater Kind & Jeugd in Nijmegen

Nijmegen

WO

16 - 32 uur

€ 6050 - € 10376 (FWG AMS)

Leo Kannerhuis

Behandelcentrum Jongeren

REA01045

Share

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt een voor het Behandelcentrum Jongeren van het Leo Kannerhuis in Nijmegen een

Psychiater Kind & Jeugd

Ben jij een psychiater die affiniteit heeft met autisme in combinatie met comorbiditeit? En wil je werken voor het toonaangevende TOPGGz behandel en kenniscentrum Autisme van Nederland? Lees dan verder.

Afdelingsinfo

Het Behandelcentrum in Nijmegen is er voor jongeren van 12 tot en met 23 jaar die vastgelopen zijn in ernstige vormen van autisme met vaak comorbide stoornissen. Als psychiater ga je werken in een multidisciplinair team voor de poli en dagbehandeling. In ons team vinden we het fijn om samen te werken, willen we het beste voor onze patiënten en kijken we altijd vooruit: wat en hoe kan het beter? Je wordt omringd door enthousiaste, collegiale, zeer deskundige en gemotiveerde collega's. Verder draag je actief bij aan beleidsontwikkelingen en doorontwikkeling van het behandelaanbod en bestaat er de mogelijkheid om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek en innovaties.

Dit ga je doen

Als psychiater ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek, consultaties en behandeling van patiënten. Hierin bewaak je het gehele diagnostiek- en behandelproces vanuit een overkoepelende visie. Je bent betrokken bij en houdt toezicht op de inhoud en organisatie van de behandelprocessen. Daarnaast draag je actief bij aan de inhoudelijke ontwikkelingen van jouw vakgebied. Je bent als psychiater dus een belangrijke speler in ons multidisciplinaire team.

Dit ben jij

Je bent iemand die graag in een multidisciplinair team werkt en hierbij het voortouw neemt. Je beschikt over het vermogen om op inspirerende en creatieve wijze gestalte te geven aan de behandeling en levert een actieve bijdrage aan de klinische besluitvorming. Het bieden van consultatie en deskundigheidsbevordering is iets wat jij graag doet en denkt actief mee over hoe we onze kennis als TOPGGz instelling zo goed mogelijk kunnen verspreiden. vragen wij:
 • Een gekwalificeerde volwassen/kinder- en jeugdpsychiater of je rondt je opleiding binnenkort af
 • Je weet anderen, zowel patiënt als collega, te stimuleren
 • Je neemt deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst
 • Je draagt verantwoordelijkheid als regiebehandelaar

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Bij ons krijg je de kans om je talenten volledig te benutten en jouw werkdag inhoudelijk zo in te richten dat je met energie weer naar huis gaat!

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Het betreft een functie voor 16-36 uur per week.
 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 6050,- en maximaal € 10376,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur
 • Afhankelijk van je ervaring en expertise een arbeidsmarkt toeslag.
 • We investeren in je scholing.
 • Mogelijkheid om een aantal uur per week vrij in te delen. Bijvoorbeeld in innovatie, wetenschappelijk onderzoek, patiëntenzorg of professionele ontwikkeling. Afhankelijk van jouw voorkeur.

Bedrijfsinfo

Leo Kannerhuis is een behandel- en kenniscentrum voor mensen met autisme, met locaties in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en in Amsterdam. We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme én andere psychiatrische of gedragsproblemen. Mensen met autisme kunnen bij ons terecht als eerdere specialistische behandeling hen onvoldoende heeft geholpen. Ons doel is hun ontwikkeling weer op gang te brengen zodat zij beter in staat zijn de draad in hun leven weer op te pakken en zij een hogere kwaliteit van leven kunnen ervaren. Leo Kannerhuis is een TOP-GGZ organisatie. De ambitie is om de behandelingen voortdurend te verbeteren en vernieuwen. Daarom wordt er veel geïnvesteerd in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Nieuwe inzichten over autisme worden gedeeld met andere professionals. Daarnaast ontwikkelen we digitale hulpmiddelen. Dat gebeurt samen met patiënten, behandelaren, wetenschappers en partners.
Leo Kannerhuis is onderdeel van Parnassia Groep een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en eenieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Neem dan contact op met , , via

Vacature Psychiater Kind & Jeugd - Nijmegen

Werken bij YouzFunctie:psychiater kind & jeugd
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Youz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Psychiater Kind & Jeugd Youz 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures