Vacature Health & Safety Coördinator

Health & Safety Coördinator in Nijmegen

Health & Safety Coördinator

Full Time

DH-Pro

Veilig, gezond en milieubewust werken vormt de centrale focus van de functie.

Hun slogan "Dar, en 't is weer fris!" is alom bekend en vormt nog steeds een goede basis. Ze doen dit als publieke organisatie in opdracht van de gemeenten en voor hungemeenten. Met de taak om de maatschappelijke doelstellingen rondom afvalbeheer, circulaire economie en openbare ruimte op een duurzame wijze te realiseren en daarmee ook sociale werkgelegenheid te realiseren. Hiermee leveren ze een bijdrage aan het welzijn van de inwoners. De duurzaamheid in deze missie staat nadrukkelijk voor alle drie P's, te weten people, planet en profit. Anders gezegd: Ze houden rekening met het welzijn van mensen binnen en buiten Dar, ze verminderen continu onze impact op het milieu en we doen ons werk kosteneffectief met een gezonde economische bedrijfsvoering.

DAR Nijmegen

Als Health & Safety Coördinator ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van een veilige werkomgeving en het naleven van geldende normen en regelgeving op het gebied van Arbo en Veiligheid. Je leidt en motiveert je team van Praktijkopleiders om samen te werken aan een cultuur van continue verbetering en veiligheid. Veilig, gezond en milieubewust werken vormt de centrale focus van de functie.

Dit ga je doen

Je adviseert op alle niveaus op het gebied van Arbo en Veiligheid (gevraagd en ongevraagd). Als Health & Safety Coördinator ondersteun je de organisatie bij het verder ontwikkelen en uitvoeren van het beleid gericht op Arbo en Veiligheid, met in het bijzonder aandacht voor veiligheid- en veiligheidsbewustzijn. Je stuurt de Praktijkopleiders (4 fte) van Inzameling en Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR) aan. Je houdt werkoverleggen en stemt de inhoud van toolboxen af met de Praktijkopleiders op actuele ontwikkelingen. Je bent medeverantwoordelijk voor de interne audits. En bent eindverantwoordelijke voor de BHV organisatie binnen Dar. Je werkt met veel verschillende collega's samen en bent veel op pad. Je zit dus niet de hele week achter je bureau maar zoekt de uitdagingen op. Veiligheid staat altijd voorop. Daarop maak je een praktische vertaalslag die ook werkbaar is voor de organisatie. Je werkt veel samen met de Adviseur Kwaliteit. En voert regie over de KAMV jaarcyclus (plan-do-check-act).

Dit ben jij

Je hebt een praktische blik en bent in staat analyses te maken. Je hebt ervaring met leidinggeven. Je vindt het leuk om voor problemen oplossingen te bedenken en op te lossen. Je signaleert, bedenkt en lost op. Daar krijg je energie van. Je bent een aanpakker en niet bang om mensen aan de spreken op risicovol gedrag. Je vindt het een uitdaging om met de Praktijkopleiders een echt team te vormen.

Je hebt daarnaast:

 • De opleiding Hogere Veiligheidskunde afgerond.
 • 3 jaar relevant werkervaring.
 • Ervaring met leidinggeven.
 • Aantoonbare ervaring met verbeter- en implementatieprocessen in relatie tot KAMV/ISO-processen.
 • Kennis van en ervaring met procesmatig werken.

Dit bieden zij

 • Marktconform salaris met een maximum salaris van € 5.606,- op basis van 40 uur.
 • Beschikking over een persoonlijk maandelijks arbeidsvoorwaardenbudget, zoals de uitbetaling van je vakantiegeld (8%).
 • Eindejaarsuitkering (3,5%) en levensloopbijdrage (1,94%).
 • Ontspanning in de vorm van minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Mogelijkheid om jouw vakkennis nog meer uit te breiden door opleidingen, trainingen en workshops.
 • Ze hebben een pensioenopbouw bij het ABP.
 • Een smartphone en laptop.
 • Verder kennen zij een reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding
 • Jaarcontract met uitzicht naar een vast contract.
 • Salaris conform CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (deel Services).

Graag solliciteren?

DH-Pro verzorgt de werving & selectie namens Dar Nijmegen voor deze vacature. Heb je interesse in deze vacature en wil je graag solliciteren?

Fer van
Dianne Wientjens
HR Business Partner-VLSGFunctie:safety & health coördinator
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5606 – 5606
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Leeuwen Executive Search via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Health & Safety Coördinator Van Leeuwen Executive Search 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures