Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Nijmegen

Werken bij Verian - Jij verdient Vérian!

Vacature

Verzorgende IG - Nijmegen Zuid

Niveau 3 • Nijmegen • In overleg

Verzorgende IG - Nijmegen Zuid

De thuiszorg is een persoonlijke en uitdagende vorm van zorg verlenen. Achter elke voordeur tref je een ander persoonlijk verhaal. In de vertrouwde omgeving van de cliënt krijg jij de ruimte om jouw cliënten de zorg te geven die ze het meest nodig hebben.

Elke cliënt is anders, geen dag is hetzelfde!
Als Verzorgende IG ben je onmisbaar voor de dagelijkse zorg van onze cliënten thuis. Je helpt hen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Je ondersteunt daar waar nodig en verricht verpleegtechnische handelingen, zoals (subcutaan en intramusculair) injecteren, katheteriseren, wondzorg en medicijnen delen en toedienen. Bij Vérian maken we gebruik van technologische zorg, zorgtechnologie maakt onderdeel uit van je werk en draagt bij aan het efficiënter inzetten van zorg bij onze cliënten.

Je kijkt naar de cliënt met een menselijke én medische blik. Signaleer je een veranderende gezondheidssituatie, eenzaamheid of andere zaken? Dan leg je dit vast in het zorgplan, zodat de zorg daarop nog beter kan worden afgestemd.

  • Een (bijna) afgeronde mbo-opleiding Verzorgende IG (niveau 3);
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Uiteraard wordt deze door ons vergoed na indiensttreding;
  • Een geldig rijbewijs en bij voorkeur een auto.

Dit is hoe wij jou waarderen:
Jij zorgt goed voor de cliënt, wij zorgen goed voor jou

  • Een goed salaris conform cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 40;
  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met daarna verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • Goede overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, zoals o.a. vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarsalaris) en extra verlof;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals FiscFree sparen;
  • Je bouwt een goed pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, fijn voor later!

Heb je ambitie? Dan willen we je graag helpen om je verder te ontwikkelen. Onze Vérian Academie biedt een innovatief en gevarieerd opleidingsaanbod, wij bieden bijvoorbeeld elk half jaar leer-werkplekken aan voor de opleiding Verpleegkunde niveau 4. Genoeg (door-)groeimogelijkheden dus!

Hoi, ik ben ,

bij vragen help ik je graag verder.

Kom jij ons versterken als

Verzorgende IG - Nijmegen Zuid


Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn en zich verbonden voelen met onze organisatie. Vanuit alle afdelingen worden medewerkers betrokken bij de ontwikkelingen en projecten binnen Vérian. We werken vanuit het wij-gevoel, samen staan we sterk!

Wil jij graag onderdeel worden van Vérian?
Reageer dan vandaag nog op deze vacature.

https://werkenbijverian.nl/bedankt-voor-jouw-sollicitatie/

Solliciteren

Zie jij een leuke vacature? Solliciteer dan gemakkelijk via de knop 'solliciteren' onderaan de vacature. Stuur wel je motivatie en cv mee!

Selectie

De selectie vindt plaats na de sluitingsdatum. Deze datum staat in de vacaturetekst. Als de vacature voor langere tijd open staat, dan ontvang je binnen 10 werkdagen een reactie.

Kennismaking

Ben je geselecteerd? Dan maken wij graag kennis met je! Je wordt per e-mail of telefonisch uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een contract

Als de keuze op jou is gevallen, verwelkomen wij je graag als nieuwe collega! Je ontvangt z.s.m. je contract. Hiervoor heb je vaak nog een gesprek met de betreffende manager of planner.

Nieuwe baan

Gefeliciteerd! Je hebt de nieuwe baan en kunt bij ons beginnen! Wij kijken uit naar de samenwerking!

helpt je graag verderFunctie:verzorgende ig
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vérian via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Verzorgende IG Vérian 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures