Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Nijmegen

Adres

Groenestraat 294 6531 JC Nijmegen

Contact

Tel:

E-mail:

LOCATIECOÖRDINATOR KDV-BSO
Voor KDV/BSO locatie de Klokkenberg zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator. Locatie de Klokkenberg ligt aan de rand van Nijmegen-oost in een groene omgeving. Klik hier .

VRIJWILLIGERS
Voor verschillende basisscholen in Nijmegen zoeken we vrijwilligers die toezicht houden bij het overblijven. Vergoeding € 10 per keer. Aanmelding via . Voor meer informatie klik hier .

PEDAGOGISCH MEDEWERKER
Voor onze BSO locatie De Klokkenberg zijn wij op zoek naar een ervaren pedagogisch medewerker voor 3 middagen in de week (12 uur). De looptijd van je contract is in overleg. Klik hier .

PEDAGOGISCH MEDEWERKER ZOMERVAKANTIE - 1 juni tot 1 september
Wil je deze zomervakantie bijverdienen en ben je tenminste tweedejaars student MBO richting pedagogiek/onderwijsassistent? Kom werken als pedagogisch medewerker op onze BSO locaties in Nijmegen-Oost. Neem contact op via

https://www.stichtingsoos.nl/vacatures-2/


Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting SOOS BSO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Pedagogisch Medewerker Stichting SOOS BSO 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures