Vacature Ambulant Begeleider

Ambulant Begeleider in Nijmegen

Leger des Heils

Ambulant Begeleider Hbo | Nijmegen

location_on Nijmegen

access_time 18 - 32 uren per week

euro 3250 - 4547

school HBO

Mensen aan huis begeleiden. Dat zie je wel zitten, want zo hoort het: iedereen verdient een "thuis." Daardoor regelmatig op pad zijn en je bezighouden met afwisselende werkzaamheden, voor jou een waar genot. Geeft jou de mogelijkheid om je eigen planning te maken en om aan ieder individu voldoende tijd en aandacht te besteden. Iets voor jou? Lees dan snel even verder.

Solliciteer direct Stel een vraag

Reageer voor: 13-05-2024

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons ambulante team zet jij je in voor de meest kwetsbare mensen in de regio. We hebben het over mensen met een bijzonder persoonlijk verhaal, een "rugzakje" zoals we dat noemen. De deelnemers (zo noemen wij onze cliënten), komen vaak uit situaties waarvan je denkt: "da's niet niks!" Dak- en thuisloosheid, een actieve verslaving en psychiatrische kwetsbaarheid zijn dan ook veel voorkomend.
Deze deelnemers ondersteun je bij het zelfstandig wonen. Daarin begeleid je hen bij herstel, stabilisatie en het tackelen van uitdagingen op allerlei gebieden. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij: het runnen van een huishouden, het managen van de financiën óf de opvoeding van zoon- en dochterlief. Daarin weet je mensen te motiveren en inspireren, het beste in zichzelf naar boven te halen. Het is dus van belang dat het persoonlijke contact goed onderhouden wordt, zodat de band tussen jou en de deelnemers iedere dag weer een beetje groeit. Je werkt veelal solistisch, maar kunt altijd terugvallen op een team dat achter je staat. Ook deel je "zware" casussen met een collega-begeleider.
Oh, en Nijmegen… Jóuw nieuwe werkomgeving! Hier heeft het ambulante team haar eigen kantoorruimte, waar jij en je collega's kunnen brainstormen over casuïstiek en de administratieve taakjes kunnen wegwerken. Daarover gesproken, die administratie kun jij ook prima vanuit thuis verrichten. En dan de kers op de taart: als ambulant begeleider beheer jij je eigen werkagenda en deelt dus zelf de week in: "hallo, perfecte werk/privé-balans!

"

Dit ben jij

Je bent enthousiast: dít is écht iets voor jou! Verder herken jij jezelf ook in het volgende:

  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond (Social Work, MWD, SPH, Hbo-V, etc);
  • Je hebt affiniteit en ervaring (bij voorkeur vanuit een ambulante functie) met onze multi-problem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.

Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit .
Oh ja, je bezoekt onze bewoners op hun eigen woonadres. Je beschikt daarom ook over een rijbewijs en auto.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen "werk," je bent van grote betekenis voor anderen en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk dat zowel professioneel als persoonlijk veel voldoening geeft en waar je trots op mag zijn. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Een contract voor 18 - 32 uur per week;
  • Standplaats Nijmegen;
  • Een overeenkomst voor 12 maanden met de intentie deze om te zetten naar een vast contract. We gaan die duurzame en fijne samenwerking graag met je aan;
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€3.250,- tot €4.547,- o.b.v. 36 uur);
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), 170 Verlofuren per jaar bij een fulltime dienstverband (36 uur), een prima mobiliteitsregeling, een jaarlijks sportbudget en een goede pensioenregeling via PFZW;
  • De mogelijkheid tot (externe) scholing deskundigheidsbevordering.

Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zullen je dan ook stimuleren om te blijven leren. Dit kan bijvoorbeeld door de trainingen die wij aanbieden via onze Leger des Heils Academie. De eerste drie jaar dat je bij ons werkt, nemen we jou mee in een traject waarin jouw deskundigheid nog meer zal worden bevorderd. We zullen je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. 'N foutje? Die mag je gewoon maken. Leren op je werkplek: zodat jij én wij er beter van worden.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen.
Zuidoost
In regio Zuidoost werken we onder meer met ambulante teams voor de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie.
Goed van start
Na je indiensttreding staat je een gedegen inwerktraject te wachten. Jouw "buddy" laat je zorgvuldig met alles en iedereen kennismaken! Natuurlijk kun je ook bij al jouw andere collega's of afdelingsmanager terecht voor vragen en informatie.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Geschikte kandidaten worden meteen uitgenodigd, zorg dus dat je op tijd solliciteert!
Neem contact op met Sebastiaan Kruyswijk (afdelingsmanager) via .
Liever eerst kennismaken? Maak hieronder een (online) alvast kennis met recruitment.

Vragen?
Neem contact op met Kenneth OttenhoffAmbulant Begeleider Hbo | Nijmegen

Functie:ambulant begeleider
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3250 – 4547
Uren per week:18 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Ambulant Begeleider Leger des Heils 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures