Vacature Helpende

Helpende in Nijmegen

Functieomschrijving

Op zoek naar een betekenisvolle baan? In Nijmegen en omgeving hebben we de perfecte plek in de ouderenzorg voor jou! Werk op jouw eigen tijd en ervaar de voldoening van het helpen van anderen. Klinkt goed? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou
 • Salaris cao VVT FWG 25: € 14,47 - € 18,24 per uur
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Ruim aanbod aan scholingen, trainingen & cursussen
 • Uren op contract mogelijk!
 • Verschillende locaties in Nijmegen en omgeving
wie ben jij

Als helpende in de ouderenzorg ben jij een ware duizendpoot. Je staat open voor verschillende locaties en situaties. Met je hartelijke glimlach verspreid je vreugde onder zowel de bewoners als je collega's. Betrouwbaarheid is jouw handelsmerk. Afspraken nakomen? Geen probleem voor jou. Je bent een echte aanpakker en krijgt energie van het verzorgen van ouderen. Jouw doel? Elke dag opnieuw streven naar een glimlach op het gezicht van onze bewoners.

 • Flexibel beschikbaar;
 • Je hebt een afgeronde opleiding helpende;
 • Studeer je Verpleegkunde en zit je in je laatste leerjaar? Ook dan kun je bij ons als helpende aan de slag.
wat ga je doen

Als helpende in de ouderenzorg draag je dagelijks bij aan het welzijn van de cliënten. Je helpt met de ochtend- en avondroutine, zoals het assisteren bij het wassen, aankleden, in- en uit bed helpen, en begeleiding bij toiletbezoek. Ook ben je er om een gezellige sfeer te creëren op de locatie.

Je maakt deel uit van de flexpool, wat betekent dat je op verschillende plekken binnen de zorgorganisatie wordt ingezet. Zo kan het zijn dat je de ene dag op een afdeling voor dementiezorg werkt en de volgende dag op een afdeling voor lichamelijke zorg. Je hebt zelf de vrijheid om aan te geven wanneer en hoeveel uur je wilt werken.

 • ADL-taken
 • Zorgen voor een huiselijke sfeer op locatie
 • Een luisterend oor bieden
waar ga je werken

Als helpende ga je aan de slag bij ZZG Zorggroep. Een ouderenzorgorganisatie met diverse locaties in Nijmegen en omgeving. Ze hebben onder andere PG-afdelingen, somatische afdelingen en een herstelcentrum.

ZZG is een zorgorganisatie die de cliënten en medewerkers op één heeft staan. Ze kijken naar de toekomst, blijven op de hoogte van ontwikkelingen in de zorgwereld en luisteren naar jouw wensen. Daarnaast hechten ze veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling.

sollicitatie

Wil jij echt iets betekenen voor een ander én beschik jij over het juiste diploma? Druk dan op

het knopje solliciteren onderaan de pagina!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:helpende instelling
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:18 – 18
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitmentzorgzuid@nl.randstad.com of 06 - 16038849. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Helpende Randstad 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures