Vacature Betrouwbare en Innovatieve Partner

Betrouwbare en Innovatieve Partner in Nijmegen

Icoon doelgroepen Overheden

Kennisgebieden binnen

Overheden

Uitdagingen van de mens van morgen

Cauberg Huygen is een onderscheidend ingenieursbureau dat werkt aan de uitdagingen van de mens van morgen. Naast onze kennis op het gebied van milieu, zijn wij de expert op het gebied van bouwfysica, duurzame ontwikkeling en energievraagstukken. Wij werken samen met omgevingsdiensten en adviseren scholen, gymzalen, verzorgings- en verpleeghuizen voor een optimale energiebalans en comfortabel binnenklimaat.

Icoon Parametrisch Ontwerp

Icoon Virtual Reality

Icoon Laboratorium

Naast onze expertise op het gebied van milieu en omgeving ondersteunen wij architecten, projectontwikkelaars en bouw- en vastgoedondernemingen bij duurzame gebiedsontwikkeling en bouwfysica. Bent u op zoek naar een betrouwbare en innovatieve partner? Wij werken graag met u samen.

Projecten voor (semi)overheden

alle projecten

Ashram College

Alphen aan de Rijn

Logo RUD DrentheLogo Omgevingsdienst HaaglandenLogo OMWB (Omgevingsdienst Midden en West Brabant)Logo ODA (Omgevingsdienst Achterhoek)Logo Omgevingsdienst Regio NijmegenLogo DCMRLogo Omgevingsdienst regio UtrechtLogo ODMH (Omgevingsdienst Midden Holland)Martijn Mulders

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met onze teamleider Martijn MuldersFunctie:betrouwbare & innovatieve partner
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cauberg-Huygen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Betrouwbare en Innovatieve Partner Cauberg-Huygen 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures