Vacature Maatschappelijk Werker Team Opvang en Ambulant

Maatschappelijk Werker Team Opvang en Ambulant in Nijmegen

Maatschappelijk Werker Team Opvang en Ambulant

Salaris indicatie

€ 3191,- tot € 4.547,- bruto (op basis van 36 uur)

Werkuren

24-36 uur per week

Locatie

Nijmegen

Als hulpverlener verricht je taken gericht op de ambulante begeleiding, maar ook de begeleiding in de opvang. De duur van het ambulante traject is afhankelijk van de problematiek van de cliënt op de diverse leefgebieden. In de opvang verblijven slachtoffers van huiselijk geweld maximaal een half jaar. Moviera werkt vanuit de principes van Krachtwerk, Veerkracht en systemisch werken. Wij werken met resultaatverantwoordelijke teams vanuit de visie dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van onze medewerkers. Als medewerker krijg je de verantwoordelijkheid en ruimte om zelf je werk te organiseren.

Functie-inhoud

 • In deze veelzijdig functie speel je een belangrijke rol in het opvangen en stabiliseren van mensen in crisis. Dit doe je door:
 • uitvoering te geven aan (kortdurende) trajecten waarbij je veel contact hebt met samenwerkingspartners zoals Veilig Thuis en de politie;
 • slachtoffers van huiselijk geweld te begeleiden bij het opnieuw vinden van een veilige plek in de maatschappij;
 • te helpen bij het doorbreken van geweldspatronen, het voorkomen van geweld en stoppen van intergenerationele overdracht;
 • groepsprogramma's te draaien;
 • de hulpvraag van de cliënt te vertalen naar een concreet actieplan en hierin intensief contact te onderhouden met de cliënt en haar omgeving;
 • cliënten vertrouwen en duidelijkheid te bieden zodat er gewerkt kan worden aan grip op de situatie;
 • zelfstandig uitvoering te geven aan begeleidingstrajecten waarbij je bijdraagt aan het bevorderen van veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt.

Als Maatschappelijk werker Opvang en Ambulant werk je volgens een vast rooster, tijdens kantooruren.

Wat breng je mee?

Wij denken dat je goed in deze uitdagende baan past wanneer:

 • je over een HBO diploma MWD, SPH of pedagogiek beschikt;
 • SKJ geregistreerd bent of bereid bent tot registratie;
 • je ervaring hebt met het werkgebied huiselijk geweld;
 • je groepsdynamische processen kan begeleiden en interventies aan kan bieden;
 • je op de hoogte bent en kennis hebt van de methodiek Krachtwerk;
 • je bereid bent om flexibel te werken en goed om kan gaan met crisissituaties;
 • je breed inzetbaar bent en je nieuwsgierig bent naar uitdagingen en kansen.

Arbeidsvoorwaarden

Behalve een mooie baan met impact, bieden we je ook graag goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 8 van de CAO Sociaal werk. Dit staat gelijk aan € 3.191,- tot € 4.547,- bruto, afhankelijk van jouw ervaring en op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget en opleidingsmogelijkheden. Ook zorgen wij voor een laptop, telefoon en andere zaken die jou helpen je werk goed te kunnen doen. Het kantoor van Moviera in Nijmegen is goed bereikbaar met de auto, fiets en het OV.

Spreekt deze functie jou aan? Stuur jouw cv en motivatie dan uiterlijk 12 mei as. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 22 mei a.s.. Wij verzoeken je vriendelijk om tijd te reserveren in je agenda voor een eventueel eerste gesprek. Bel dan naar het algemene nummer van Moviera, en vraag naar of Judith Richard.Functie:maatschappelijk werker team opvang
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3191 – 4547
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Moviera via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Maatschappelijk Werker Team Opvang en Ambulant Moviera 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures