Vacature Regiebehandelaar Transcultureel Team

Regiebehandelaar Transcultureel Team in Nijmegen

Jij voelt je aangesproken als het gaat over affiniteit met cultuursensitief werken. Bij voorkeur ben je werkzaam als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut. En je bent dusdanig ervaren dat je direct kan inspringen om een relatief nieuw doch hecht team te versterken.

Jouw werkzaamheden

Als regiebehandelaar blijf je zelf actief in de uitvoering. Je komt terecht in een ambulant team met indien nodig een outreachend karakter. Je gaat intakes, psychodiagnostisch onderzoek en eventueel groepsbehandelingen uitvoeren. Daarnaast kun je gevraagd worden voor consultaties. De doelgroep betreft vluchtelingen met veelal angst- en stemmingsproblematiek, PTSS en persoonlijkheidsproblematiek. Een interesse voor diverse culturele achtergronden is dus zeker van belang. Je werkt nauw samen met het systeem van de cliënt en ketenpartners. Vanuit de organisatie wordt gewerkt met een cultureel interview en professionele tolken.

Jouw team
Het is een klein team, wat nog midden in de ontwikkelingsfase zit. Desondanks krijg je hechte, gedreven professionals om je heen. De inbedding van het team binnen de organisatie is in volle gang.  Daarmee is er nog veel ruimte om mee te denken over de zorgvisie en positie van het team. Een mooie kans dus om aan de basis van een nieuwe ontwikkeling te staan.

Jouw achtergrond

  • Je bent reeds bevoegd om taken als regiebehandelaar uit te voeren. Bij voorkeur BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut;
  • Je bent direct inzetbaar in het team, wat vereist dat je bedreven bent in de behandeling van PTSS;
  • Je bent creatief in jouw aanpak en staat stevig in je schoenen.

Arbeidsvoorwaarden, o.a.:

  • Uren in overleg. Voorkeur gaat uit naar minimaal 24 uur. 16 uur in overleg. Vrijdag is een werkdag;
  • Inschaling conform CAO GGZ, schaal FWG 65, €4.692,00 - €6.141,00 (aanloopschaal kan van toepassing zijn) of FWG 70, €5.307,00 - €7.273,00 (aanloopschaal kan van toepassing zijn), bruto p/m bij een 36-urige werkweek afhankelijk van werkervaring en opleiding;
  • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Interesse?
Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met José van de Kamp, Recruitment Consultant Zorg, via j.vandekamp@corparis.nl of bel 06 – 45639820.Functie:Regiebehandelaar Transcultureel Team
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Interim
Salaris:0 – 0
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Corparis via j.vandekamp@corparis.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Regiebehandelaar Transcultureel Team Corparis 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures