Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Nijmegen

Opleiding tot verpleegkundige

Omdat je als verpleegkundige een belangrijke en verantwoordelijke functie uitoefent in de begeleiding en ondersteuning van patiënten, investeert GGNet in deze discipline. Op zowel hbo- als mbo-niveau, leiden we verpleegkundigen op. Daarin zijn verschillende trajecten mogelijk.


Binnen GGNet worden door het team Opleidingen, de hbo- en mbo opleiding verpleegkunde verzorgd.

We hebben een samenwerkingsverband met de volgende onderwijsinstellingen:


 • Saxion Hogescholen Deventer/Enschede
 • HAN Nijmegen
 • ROC Aventus (Apeldoorn, Deventer, Zutphen)
 • VIAA Zwolle

Binnen GGNet doorstuderen van niveau 3 naar 4 of van niveau 4 naar 6
Wanneer je als verpleegkundige of verzorgende werkzaam bent binnen GGNet en een vaste aanstelling hebt, dan bestaat de mogelijkheid om door te studeren van niveau 3 naar 4 of van niveau 4 naar 6.
Voor vragen en de voorwaarden voor deze mogelijkheid, kun je contact opnemen met de afdeling Opleidingen via


Leerling HBO-Verpleegkunde Deeltijd

GGNet staat voor leren en ontwikkelen en wil jou hierin ondersteunen. We bieden je de mogelijkheid om een hbo-verpleegkunde deeltijd opleiding te volgen. Binnen onze uitdagende praktijk, laten we je zien hoe leuk het werken in de GGZ kan zijn!


We bieden je binnen GGNet een afwisselende leerroute aan. Onze intentie is om deze route te laten verlopen op minimaal één ambulante, deeltijd of transmurale leer-/werkplek. Je doet dus ervaring op in verschillende settingen en met verschillende doelgroepen. Hierdoor weet je na het afronden van jouw opleiding dus beter wat bij je past en waar je het meest affiniteit mee hebt.
Binnen GGNet zijn er veel (ontwikkelings) mogelijkheden. Zo kun je doorgroeien richting Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV-er) of Verpleegkundig specialist, maar ook kun je ervaring op doen op onze verschillende afdelingen/groepen om te kijken wat het beste bij je past! Je krijgt daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied.


De opleiding hbo-verpleegkunde deeltijd gaat in september en februari van start.
Je wordt opgeleid tot verpleegkundige niveau 6 en volgt één dag per week college op bijvoorbeeld de Hogeschool Arnhem Nijmegen of het Saxion.
Naast je vaste college dag werk en leer je volgens jouw dienstrooster. Hierbij kom je te werken op verschillende afdelingen binnen GGNet waardoor je ervaring op kunt doen met verschillende doelgroepen. Een mooie manier om in de praktijk te ervaren, hoe het is om te werken met de verschillende doelgroepen en zo te ervaren welke doelgroep het beste bij jou past. Afdeling Opleidingen GGNet, kijkt graag met je mee wat voor jou de meest passende leerroute is. Afhankelijk van je vooropleiding is de duur van de opleiding is 2,5 á 3,5 jaar.
Als je klaar bent met je opleiding weet je dus goed welke doelgroep het beste bij jou past en met welke doelgroep binnen GGNet je wilt werken. Zo kan je als HBO verpleegkundige komen te werken binnen de klinische-, transmurale-, deeltijd- en ambulante settingen binnen GGNet.


✔ Je bent in het bezit van een diploma: MBO-Verpleegkunde;
✔ Je hebt ervaring in de psychiatrie
✔ Je bent leergierig, je volgt de ontwikkelingen binnen de GGZ en je bent ontwikkelingsgericht;
✔ Je bent sociaal, integer en hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Dit krijg je van ons
We bieden een afwisselende en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is.
• Het betreft een leer-/arbeidsovereenkomst van bij voorkeur 36 uur, 28/ 32 uur is daarnaast bespreekbaar.
• We bieden na twee jaar een vast contract aan.
• Het collegegeld wordt door GGNet betaald en je krijgt een tegemoetkoming voor het boekengeld.
• De 8 uur per week college, valt onder werktijd.
• Jouw einddoel is ook de onze: "Het behalen van je verpleegkundig hbo-diploma"! Je krijgt van ons een vaste praktijkopleider die gedurende jouw opleiding je aanspreekpunt is.


Spreekt het aanbod je aan?


* Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Leerling MBO-Verpleegkunde Deeltijd

GGNet staat voor leren en ontwikkelen en wil jou hierin ondersteunen. We bieden je de mogelijkheid om een hbo-verpleegkunde deeltijd opleiding te volgen. Binnen onze uitdagende praktijk, laten we je zien hoe leuk het werken in de GGZ kan zijn!


In de functie van leerling-verpleegkundige krijg je een leer-/werktraject aangeboden op verschillende afdelingen binnen GGNet. Je gaat ervaring opdoen in verschillende settingen en met verschillende doelgroepen. Hierdoor weet je na het afronden van jouw opleiding ook beter wat bij je past en waar je het meest affiniteit mee hebt.

Naast het werken binnen GGNet, ga je één dag per week naar school (ROC Aventus). De opleiding start in september of februari.
Binnen GGNet zijn er veel (ontwikkelings) mogelijkheden. Zo kun je doorstuderen voor hbo-verpleegkundige, senior verpleegkundige, SPV-er of verpleegkundig specialist, maar ook kun je ervaring op doen op onze verschillende afdelingen/groepen om te kijken wat het beste bij je past! Je krijgt daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals in jouw vakgebied.


De opleiding mbo-verpleegkunde deeltijd gaat in september en februari van start. Op de vacature pagina, vind je de plaatsingsmogelijkheden.
Als leerling-verpleegkundige ben je werkzaam binnen GGNet (GGZ). Je komt hierbij te werken in een multidisciplinair team, denk hierbij aan psychiaters, artsen, psychologen, verpleegkundigen specialisten, vaktherapeuten, agogen, enzovoort.

Binnen de afdeling leer je een verpleegkundige diagnose te stellen en ben je medeverantwoordelijk voor het begeleiden van patiënten en het uitvoeren van begeleiding- en behandelplannen.


✔ Je bent in het bezit van een diploma: Verzorgende IG-(VIG). Je komt dan in aanmerking voor de 2-jarige opleiding;
✔ Of je bent in het bezit bent van een diploma: SPW of (M)MZ (niveau 4). Je komt dan in aanmerking voor de 3-jarige opleiding;
✔ Je bent in het bezit van een niveau 4 diploma;
✔ Je bent leergierig en gemotiveerd om verpleegkundige te worden binnen de psychiatrie.
✔ Je bent sociaal, integer en hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen.


We bieden een afwisselende en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is.

 • Het betreft een leer-/arbeidsovereenkomst van bij voorkeur 36 uur; 32 uur is bespreekbaar.
 • We bieden je na twee jaar een vast contract aan.
 • Het collegegeld wordt door GGNet betaald en je krijgt een tegemoetkoming voor het boekengeld.
 • De 8 uur per week dat je naar school gaat is werktijd.
 • De planning van de leerroute sluit zoveel mogelijk aan bij de fase van je opleiding, denk hierbij aan eerder verworven competenties én competenties die je nog wilt behalen.
 • Jouw einddoel is ook de onze: "Het behalen van je verpleegkundig mbo-diploma"!

* Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Een Leerplaatsprofiel is een document, dat onderdeel uitmaakt van het opleidingsbeleid van GGNet. Daarin wordt aangegeven welke beroepscompetenties er kunnen worden gerealiseerd per werkeenheid (afdeling), afzonderlijk en voor de zorginstelling als geheel. Een Leerplaatsprofiel beschrijft dus die kenmerken van een werksituatie die relevant zijn voor het leren, zoals:

 • Het kwalificatieniveau waarop geleerd kan worden;
 • Welke beroepscompetenties/deelkwalificaties behaald kunnen worden;
 • De leerbreedte: de variatie in competenties die binnen een werksituatie geleerd kunnen worden. Het gaat hier om wat er te leren valt, de complexiteit en de variatie in categorieën zorgvragers; het leervolume: het aantal leerlingen dat per niveau per leerperiode binnen een werksituatie gelijktijdig kan leren.

Divisie Behandeling en Verblijf:

Divisie Ambulant en Behandeling:

Divisie BOJ (Bas Basis ggz, GGNet Ouderen en GGNet Jeugd)

Voor alle leerlingen binnen de opleiding verplegenden en verzorgenden, is het praktijkopleidingsreglement voor leerlingen bij GGNet van toepassing.

Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding? Of eens met iemand praten over welke afdeling het beste bij jou past? Neem dan contact op met ons team Opleidingen via

Een vraag over werken bij GGNet? Mail ons team Recruitment
.
Heb je vragen over de mogelijkheden voor stages bij GGNet?
Neem contact op met het Stagebureau via .Functie:verpleegkundige
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGNet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verpleegkundige GGNet 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures