Vacature Ambulant Begeleider

Ambulant Begeleider in Nijmegen

Ambulant begeleider regio Nijmegen

Wij zoeken Woest Aantrekkelijke ambulant begeleiders die wonen in of rondom de onderstaande gemeenten!

Berg en Dal - Beuningen - Druten- Heumen- Mook en Middelaar- Nijmegen- Wijchen

Ik Wou Dat Ik Jou Was! Ben jij die (on)gewone, gepassioneerde begeleider met HBO kracht en indrukwekkende expertise in complexe problematiek? Maak jij het verschil met jouw levenslessen en zie jij mogelijkheden waar anderen contra-indicaties zien?

Ik Wil Je! Als jij uitblinkt in het zelfstandig en efficiënt plannen van je werk, en als samenwerken met een duo-begeleider en een expertiseteam je als muziek in de oren klinkt. Voelt onze visie voor jou als een tweede natuur en heb je een flink portie humor, dan ben jij degene die we zoeken!

Omarm: De vrijheid en flexibiliteit van werkuren en -dagen waar dit mogelijk en veilig is. Ontdek onze (ervarings)gerichte trainingen, e-learningsmodulen en persoonlijke ontwikkelkansen. Geniet meerdere keren per jaar van teambijeenkomsten en een feest omdat wij een gezonde balans tussen werk en privé en een geweldige sfeer belangrijk vinden.

Jij ! Als je minstens een afgeronde relevante Hbo-opleiding hebt, of bereid bent deze nog te behalen, bij voorkeur in SPH, MWD, HBO-V of SPV. Daarnaast heb je minstens 3 jaar werkervaring met - en uitgebreide kennis van onder andere schizofrenie, psychoses, LVB-problematiek, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek, multiproblem gezinnen, zorgmijders en/of de forensische psychiatrie. Met een rijbewijs en eigen auto ben je flexibel, mobiel en klaar om te starten.

Is Dit Alles? Zeker niet! Wij bieden een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week, in eerste instantie voor een jaar met de intentie dat deze hierna omgezet wordt naar een vaste aanstelling. Bij deze functie hoort een salaris volgens de CAO GGZ FWG 50, afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring. Daarnaast bieden we een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waarover we graag meer vertellen in een gesprek.

Bloed, Zweet en Tranen! Sta jij te trappelen omdat je je thuis voelt in onze informele omgeving waar je wordt uitgedaagd? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te kleuren en grenzen te verleggen? Laat geen moment onbenut en stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief. Vergeet niet een kijkje te nemen op onze website www.zorgplus.com .

ZorgPlus is anders, eigenwijs en toont lef!

Watskebeurt? Wij bieden ambulante begeleiding aan volwassenen en hanteren geen contra-indicaties. Onze expertise ligt bij de complexe, gespecialiseerde doelgroep met een dubbel- of trippel-diagnose (psychiatrie/verslaving/LVG), mogelijk gecombineerd met een forensische achtergrond. We richten ons ook op multiproblem gezinnen en zorgmijders (bemoeizorg). Bij ZorgPlus bekijken we elke situatie op individueel niveau. Onze begeleiding heeft als doel om op praktische wijze, vanuit de eigen regie van de cliënt, ondersteuning, stabiliteit en een signalerende rol te bieden waar dit nodig is. Daarbij staat de verbetering van de kwaliteit van leven voorop.Functie:ambulant begeleider
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgPlus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Ambulant Begeleider ZorgPlus 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures