Vacature Ambulant Begeleider

Ambulant Begeleider in Nijmegen

Ambulant begeleider

 • Nijmegen
€ 2.338 - € 3.294 per maand

Functieomschrijving

Vereisten

Ben jij een verbinder en draag je graag je steentje bij om mensen, die juist dat extra steuntje in de rug nodig hebben, in hun kracht te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je biedt ambulante ondersteuning aan de mensen die wij ondersteunen, met als doel hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Hierbij houden zij de regie. Je hebt een eigen caseload en je werkt nauw samen met de persoonlijk begeleider. Je denkt mee om de hulpvragen en de toekomstverwachtingen van onze mensen, helder te krijgen. Verder ga je:


 • Alle werkzaamheden die voortvloeien uit het vastgestelde zorgplan uitvoeren en hou je hierover contact met de persoonlijk begeleider;
 • Samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken binnen het team;
 • Aan het werk in Beuningen en Weurt.

Dit ben jij

Je bent iemand die autonoom en daadkrachtig kan handelen. Ook ben je zelfstandig, transparant en taakverantwoordelijk. Je kunt over de beslissingen die je neemt, achteraf verantwoording afleggen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, sociaal en communicatief vaardig. Verder heb je;

 • Een afgerond relevant mbo-3 diploma;
 • Rijbewijs B en een eigen auto is een pré;
 • Ervaring met mensen die te maken hebben met drank, drugs en gokverslavingen, persoonlijkheidsstoornissen (ASS problematiek, ADHD) en LVG.

Hier kom je te werken

Bij Driekracht; de ambulante tak van Driestroom. Wij zijn de intermediair tussen de mensen die wij ondersteunen en alle andere spelers of 'aanbieders' op die sociale kaart. We bouwen aan vertrouwen met aandacht, regelmaat en deskundigheid en helpen zo onze mensen weer op weg. Driekracht is actief in de brede regio van Arnhem en Nijmegen en zijn nu opzoek voor Weurt/Beuningen. Meer weten? Klik dan hier.

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.338 en maximaal € 3.294 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz ). Met een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

Functie:ambulant begeleider
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3294
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Driestroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Ambulant Begeleider Driestroom 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures