Vacature Verzorgende IG Nachtdiensten

Verzorgende IG Nachtdiensten in Nijmegen

Waar kunnen we mee helpen?

Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Verzorgende IG nachtdiensten, Hospice de Linde

24 uur

Vind jij het fijn om 's nachts te werken en wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan cliënten in de laatste fase van zijn of haar leven? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou in ons hospice de Linde.

Interesse in deze vacature?

Uren: 24 uur
Salaris: €2.536,- tot €3.502 bij fulltime inzet
Locatie: Joachim en Anna, afdeling Hospice de Linde

Wat ga je doen?
Hospice de Linde biedt warme, palliatieve zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Het team neemt hen zoveel mogelijk uit handen en focust op aandacht en praktische ondersteuning. In een vertrouwde, warme sfeer stemt het team de palliatieve terminale zorg af op de wensen en behoeften van cliënten. We begeleiden cliënten bij hun sterfproces op een manier die bij hen past.

Jij hebt als verzorgende IG oprecht plezier in het bieden van de dagelijkse verzorging en gezelschap. Je helpt bij het afsluiten en opstarten van de dag en in de tussentijd reageer je adequaat op oproepen in de nacht. Je weet wat de bewoners nodig hebben om hun nacht zo fijn en rustig mogelijk door te komen en sluit daar de zorg op aan.

Verder observeer, signaleer en sluit je aan bij specifieke wensen en behoeften van de bewoners en hun naasten. Dankzij jou verloopt de nacht op rolletjes.

Waar werk je?
Hospice de Linde is onderdeel van de prachtige nieuwbouw op het terrein van locatie Joachim en Anna en is gehuisvest in het woongebouw Esdoorn. De cliënten van het Hospice hebben uitzicht op de fraaie groene vallei en op de bosrand. Hospice de Linde heeft 8 kamers en een familiekamer. Bekijk hier een impressie van het woongebouw.

Hospice de Linde is onderdeel van zorgorganisatie De Waalboog. De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling . Maar wat betekent dat precies - de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Onze locaties


Wat vragen we van je?
Je moet een diploma verzorgende IG op zak hebben, dat spreekt voor zich. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg. Maar noodzakelijk is dat zeker niet: je team maakt je graag wegwijs. Wij zoeken twee medewerkers voor 24 uur per week.

Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris tussen €2.536,- tot €3.502, - op basis van 36 uur (CAO-VVT, FWG40);
 • Nachtdienst: van 22.15 - 07.15 uur;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor avond-, nacht- en weekenddiensten;
 • Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • De tijd en ruimte om goede zorg te leveren;
 • 8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Hanneke of van Recruitment: . Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over een passend vervolg vinden. Samen met de bewoner en de mensen om hem of haar heen geven we een waardige invulling aan het leven bij De Waalboog. Zo thuis als maar kan. Die specialistische zorg, behandeling en ondersteuning bieden we in een prettige werkomgeving. Een omgeving waarin waarden als professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend belangrijke uitgangspunten zijn. Een omgeving waarin er ruimte is voor nieuwe ideeën en je eigenaarschap kunt nemen voor je werk. En je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, op een manier die past bij jouw achtergrond, opleiding, talenten en kwaliteiten.Functie:verzorgende ig nachtdienst
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2536 – 3502
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting De Waalboog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verzorgende IG Nachtdiensten Stichting De Waalboog 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures