Vacature Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper in Nijmegen

Hamburger

Nijmegen

WO

34 uur

€ 4108 - € 5335 (FWG 60)

Leo Kannerhuis

Behandelcentrum Jongeren

REA01757

Share

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het Behandelcentrum Jongeren van het Leo Kannerhuis in Nijmegen per 1 juli 2024 een

Gedragswetenschapper (Zwangerschapsvervanging)

Geboeid door autisme? Heb jij affiniteit en ervaring met het werken met jeugdigen? Kom werken als gedragswetenschapper voor de TOPGGZ instelling op het gebied van autisme!

Afdelingsinfo

Het Behandelcentrum is er voor jongeren van 12 tot en met 23 jaar die vastgelopen zijn in ernstige vormen van autisme met vaak comorbide stoornissen. Als gedragswetenschapper ga je werken in een multidisciplinair team voor de kliniek en dagbehandeling. In ons team vinden we het fijn om samen te werken, willen we het beste voor onze patiënten en kijken we altijd vooruit: wat en hoe kan het beter? Je wordt omringd door enthousiaste, collegiale, zeer deskundige en gemotiveerde collega's.

Dit ga je doen

Je gaat je in de functie van gedragswetenschapper richten op de behandeling van jongeren binnen een klinische- en deeltijd setting. Je geeft uitvoering aan het behandelplan dat voor en met de jongere is opgesteld waarbij je veelal een coördinerende rol hebt. Je werkt in een vast team met verschillende disciplines: psychiater, klinisch psycholoog, maatschappelijk werker, GZ-psycholoog, en een collega gedragswetenschapper. Een groot deel van de behandeling vindt plaats op de behandelgroep waarbij jij de sociotherapeuten op afstand ondersteunt in het vormgeven van het behandelklimaat. Je wordt omringd door enthousiaste, collegiale, zeer deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wat houdt de functie verder in?
 • Je verricht opnamegesprekken met jongere en hun systeem;
 • Je stelt behandelplannen op;
 • Je hebt individuele behandelcontacten met jongeren en hun systeem;
 • Je stemt behandelactiviteiten af met de medebehandelaars, zowel in- als extern;
 • Je onderhoudt contacten met betrokken instellingen, school, etc, waarbij je zonodig aan kennisoverdracht doet;
 • Je draagt zorg voor registratie, rapportage, dossiervorming en levert een actieve bijdrage aan de besluitvorming in het multidisciplinaire team.

Dit ben jij

We zoeken een enthousiaste, positief ingestelde collega die zich graag inzet om een positieve wending in het leven van jongeren te bewerkstellingen, en die besluitvaardig is en stevig in zijn schoenen staat. Jij bent goed in het coördineren van zaken en houdt ervan om plannen om te zetten in daadwerkelijke uitvoering. Je bent in staat om het geheel te overzien en van daaruit de juiste lijnen uit te zetten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waarmee je in diverse contexten (met jongere, ouders/opvoeders, collega's, externe instanties) de samenwerking weet te creëren en behouden. Je ziet snel waar actie nodig is en houdt ervan om problemen op te lossen. Je profiteert graag van de kennis die er in het team aanwezig is en hebt een actieve rol tijdens teamvergaderingen. Daarnaast vragen wij:

 • Een afgeronde WO-opleiding Psychologie of Orthopedagogiek
 • BAPD (basis aantekening psychodiagnostiek)
 • Logo verklaring
 • Ruime werkervaring als gedragswetenschapper
 • Ervaring en affiniteit met diagnostisch onderzoek en behandeling van mensen met autisme en overige psychiatrische stoornissen
 • Het is een pré als je geschoold bent in behandeltechnieken zoals cognitieve gedragstherapie (CGT) en EMDR (evt schematherapie of ACT).
 • Bereidheid mee te draaien in de bereikbaarheidsdienst
 • Een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Het betreft de functie Behandelaar 3 voor 24 uur. Je krijgt een contract voor 6 maanden (voor de periode van het zwangerschapsverlof) De ingangsdatum is 1-7-2024 en loopt tot 31-12-2024. Het salaris bedraagt minimaal € 4108,- en maximaal € 5335,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bedrijfsinfo

Leo Kannerhuis is een behandel- en kenniscentrum voor mensen met autisme, met locaties in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en in Amsterdam. We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme én andere psychiatrische of gedragsproblemen. Mensen met autisme kunnen bij ons terecht als eerdere specialistische behandeling hen onvoldoende heeft geholpen. Ons doel is hun ontwikkeling weer op gang te brengen zodat zij beter in staat zijn de draad in hun leven weer op te pakken en zij een hogere kwaliteit van leven kunnen ervaren. Leo Kannerhuis is een TOP-GGZ organisatie. De ambitie is om de behandelingen voortdurend te verbeteren en vernieuwen. Daarom wordt er veel geïnvesteerd in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Nieuwe inzichten over autisme worden gedeeld met andere professionals. Daarnaast ontwikkelen we digitale hulpmiddelen. Dat gebeurt samen met patiënten, behandelaren, wetenschappers en partners.
Leo Kannerhuis is onderdeel van Parnassia Groep een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en eenieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Neem dan contact op met , , via

Vacature Gedragswetenschapper (Zwangerschapsvervanging) - Nijmegen

Werken bij YouzFunctie:gedragswetenschapper
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4108 – 5335
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Youz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Gedragswetenschapper Youz 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures