Vacature Locatieverantwoordelijke

Locatieverantwoordelijke in Nijmegen

ArtboardArtboard

 • Kalorama
 • Beek en Nijmegen
 • 32-36 uur

Interactie tussen bewoner en collega bepaalt de kwaliteit in de zorg. Vakmensen maken de kwaliteit, systemen zijn hieraan ondersteunend. Vanuit deze visie organiseren we onze processen zo dat deze interactie zo goed mogelijk wordt ondersteund. Onze werkovertuigingen gaan uit van eigenaarschap, vakmanschap, verbinding, vertrouwen en gelijkwaardigheid.

Kalorama biedt een breed zorgaanbod voor specifieke zorgvragen op verschillende locaties in Beek en Nijmegen. Dit creëert talrijke kansen voor alle collega's. Kalorama werkt volgens het Rijnlands gedachtengoed, waarbij het team de regie voert over de zorg.

Kalorama staat op dit moment voor grote uitdagingen, waaronder een financiële herstructurering, verzuimreductie en vermindering inzet van PNIL. Om verder te bouwen aan toekomstbestendige zorg, zelforganisatie te optimaliseren en aandacht voor collega's te vergroten zijn we op zoek naar een locatieverantwoordelijke.

Wat ga je doen?

Als locatieverantwoordelijke bevorder jij teamzelfstandigheid en effectiviteit door besluitvorming te ondersteunen, communicatie te faciliteren en indien nodig beslissingen te nemen.

Jij bent werkzaam voor één of meerdere . Jij zorgt voor een gezonde balans tussen de autonomie van het team en jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast stimuleer jij verbinding tussen teams onderling en verbinding met de ondersteunende- en behandelteams. Jij bent verantwoordelijk voor de beoogde resultaten van jouw locatie(s).

Je biedt ondersteuning bij het beheer van financiële kaders en komt in beeld op het moment dat hier risico's ontstaan. Je zorgt voor een goede begeleiding van zieke collega's en je stimuleert een positief klimaat waarin collega's goed samenwerken en elkaar aanspreken op hun functioneren. Daarnaast ben jij actief betrokken bij het monitoren van de kwaliteit van de aangeboden zorg door de teams in nauwe samenwerking met een kwaliteitsverpleegkundige. De basisgedachte is en blijft dat teams zelforganiserend zijn en verantwoordelijk voor de gemaakte afspraken, de samenwerking onderling en de verbinding met andere teams en familie. Dus, aan teams die goed lopen wordt niet gesleuteld of gestuurd.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV voor 20 juni 2024 naar Vermeld hierbij duidelijk de functietitel 'Locatieverantwoordelijke Kalorama'.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , manager/teamregisseur. Te bereiken op .

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in een staf- of managementfunctie.
 • Je hebt kennis van de (ouderen)zorg en begrip voor de dagelijkse uitdagingen waarmee teams worden geconfronteerd.
 • Jij hebt de vaardigheid om teams te stimuleren zelfverantwoordelijkheid te nemen en je weet hen aan te spreken op hun verantwoordelijkheid.
 • Met jouw coachingsvaardigheden en natuurlijk overwicht ben je in staat het beste uit een team te halen.
 • Je omarmt de principes van 'dienend leiderschap', waarbij je de behoeften van het team centraal stelt. Tegelijkertijd ben je niet bang om, indien nodig, doortastende beslissingen te nemen en op hoofdlijnen te sturen.
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

"Ik liep nog geen uur bij Kalorama rond en toen wist ik: dit is wat ik wil!"

Vragen?

 • Lianne van Haeren
 • of


Functie:locatieverantwoordelijke
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4906 – 4906
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kalorama via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Locatieverantwoordelijke Kalorama 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures