Vacature Orthopedagoog

Orthopedagoog in Nijmegen

Vacature orthopedagoog regio Nijmegen

Gepubliceerd op 1 minuut geleden

Vind je het belangrijk en interessant om in een dynamische werkomgeving bij te dragen aan de maatschappelijke opgave van inclusief onderwijs, om zo meer leerlingen thuisnabij onderwijs te kunnen laten volgen in een reguliere setting? Ben jij de professional die de vaardigheid heeft om alle contacten te onderhouden binnen een stadsdeel met verschillende organisaties? Zie jij jezelf op verschillende niveaus meedenken met de scholen binnen jouw stadsdeel? Kun jij alle vragen beantwoorden met JA, want dit is mijn natuurlijke werkwijze, hier krijg ik energie van! Dan vind je bij ons de baan die bij jou past.

Binnen regio Nijmegen zijn we op zoek naar een orthopedagoog met als hoofdtaak schoolcontactpersoon. Als schoolcontactpersoon ben je werkzaam in één van de stadsdelen. Alle scholen binnen dit stadsdeel horen bij jou. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de scholen en denkt gewenst en ongewenst mee, waarbij de focus altijd ligt op inclusief onderwijs.
Als orthopedagoog word je ingezet ter ondersteuning van de schoolcontactpersonen, ondersteuners passend onderwijs en de scholen. Het opstellen van een deskundigheidsadvies bij een TLV aanvraag maakt daar ook deel vanuit.

Enthousiast geworden? Dan horen we graag van je. We verwachten jouw brief en CV uiterlijk 12 juni. Je kunt die mailen naar: mailto:

CategorieënFunctie:orthopedagoog
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Stromenland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Orthopedagoog Stichting Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Stromenland 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures