Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Nijmegen

Sint Maartenskliniek logo

Verpleegkundig Specialist

  • Nijmegen
€ 4.244 - € 6.396 per maand Pijnbehandelcentrum Paramedici

Beweeg met ons mee

Ben jij op zoek naar een baan waarin je werkt in een kleinschalig en betrokken team en waar je met behulp van de meest moderne technologie als verpleegkundig specialist je ambities kan waarmaken?


Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:


Verpleegkundig Specialist

Pijnbehandelcentrum

32 uur per week

Nijmegen


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


Jouw afdeling

Ga je aan de slag bij het Pijnbehandelcentrum dan kom je te werken op een bijzondere afdeling in een uniek ziekenhuis in Nederland. Wij zien patiënten die afkomstig zijn uit het hele land met langdurige pijnklachten aan o.a. nek, schouder, lage rug en benen. Het Pijnbehandelcentrum is onderdeel van de afdeling Anesthesiologie en heeft als speerpunt neuromodulatie. Onze patiënten hebben vaak veel meegemaakt en zien deze behandeling als een laatste mogelijkheid om hun pijnklachten te verminderen.

Ons huidige neuromodulatie team bestaat uit 4 pijnspecialisten, 2 verpleegkundig specialisten en een verpleegkundig pijnconsulent die multidisciplinair samenwerken met vele andere zorgprofessionals binnen de Sint Maartenskliniek.


Jouw functie

Je bent verantwoordelijk voor patiënten die ter bestrijding van hun chronische pijn een neuromodulatie systeem hebben of gaan krijgen. Je bereidt patiënten voor op de behandeling en maakt hen wegwijs in het hele traject. Je bent aanwezig bij de operatie en stelt het neuromodulatie systeem in tijdens de operatie. Ook verricht je zelfstandig de poliklinische vervolgcontroles, waarbij je de patiënten minimaal eens per jaar terug ziet. Vanwege die jaarlijkse controles, bouw je een intensieve werkrelatie met je patiënten op die veel waardering oplevert.

Je werkt zelfstandig en maakt op basis van alle medische gegevens een beleid, schrijft medicatie voor en vraagt aanvullend onderzoek aan. Je neemt actief deel aan multidisciplinair overleg waarbij je casussen voorbereid, uitwerkt en bespreekt.


Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een gediplomeerd verpleegkundig specialist en hebt interesse in begeleiding en behandeling van patiënten met chronische pijn. Je bent enthousiast, resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief.


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie met een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is minimaal €4.244,- en maximaal € 6.396,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 65 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden , waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, gratis parkeren en een prachtige werkplek.


Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met of Janneke van Aalst, verpleegkundig specialist. Beiden zijn bereikbaar via en via [email protected] .


Gebruik dan vóór 17 mei 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!
Functie:verpleegkundig specialist
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4244 – 6396
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sint Maartenskliniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Verpleegkundig Specialist Sint Maartenskliniek 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures