Vacature ZZP Gehandicaptenzorg

ZZP Gehandicaptenzorg in Nijmegen

Functie-eisen Ben jij een zzp’er en klaar voor een unieke uitdaging binnen de zorg? Wij zoeken iemand die:

 • Uitstekend kan communiceren en luisteren naar de behoeften van de cliënt;
 • Ervaring heeft binnen de zorg;
 • Neutraal en professioneel blijft bij het betreden van woningen;
 • Flexibel inzetbaar is, zowel doordeweeks als in het weekend.
FunctieomschrijvingBen jij klaar voor een unieke kans als zzp ADL-assistent binnen de Gehandicaptenzorg? You're on!

Bij Fokus Wonen krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen deze bijzondere doelgroep. Je werkt op afroep van de cliënt, wat betekent dat je flexibel en klantgericht moet zijn. Fokus Wonen is Gehandicaptenzorg met een somatische kern. Ben je nieuwsgierig? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als ADL-assistent bij Fokus Wonen in de regio Nijmegen (Nijmegen, Elst of Groesbeek) ondersteun je cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Hulp bij douchen, wassen, toiletgang en aankleden;
 • Verplaatsen van cliënten met en zonder tilliften;
 • Verpleegtechnische assistentie, zoals ondersteuning bij uitscheiding, toucheren, sondevoeding en beademingszorg;
 • Ondersteuning bij eten en drinken en diverse hand- en spandiensten.
Je verleent hulp op afroep en aanwijzing van de cliënt, waardoor mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking zelfstandig kunnen wonen en zorg ontvangen wanneer zij dit nodig hebben, 24/7. Dit betekent dat je werkt op afroep van de cliënt en hen de regie in handen laat houden.

Op loopafstand van de woningen bevindt zich het kantoor, oftewel de hulppost van Fokus Wonen. Hier start je je werkdag samen met collega's. Tijdens de dienst komen oproepen van cliënten binnen en ga je naar de woning om zorg te verlenen.

Flexibel werken

Deze zzp-opdracht biedt flexibiliteit waarbij je zelf kunt reageren op openstaande diensten. Je kunt je eigen diensten kiezen, maar ook langere periodes bij Fokus Wonen aan de slag. De werktijden variëren tussen 6:00 uur en 00:00 uur.

Bekijk de ochtendroutine van Manon van den Heuvel met Fokus Wonen voor een goed beeld van het concept:  https://www.youtube.com/watch?v=GPvvqWcagNs&feature=youtu.beBedrijfsomschrijvingAethon laat de maatschappij stralen! Dat doen we door mensen die staan te popelen om aan de slag te gaan, te verbinden aan organisaties in de zorg, de kinderdagopvang, woningcorporaties en de overheid. Sectoren die Nederland mooi maken en waar talent het hardst nodig is. Zo zetten we mensen, organisaties en daarmee de maatschappij ‘aan’.

Maar we gaan verder dan alleen verbinden. We maken jouw werk makkelijk via handige planningsapps en ondersteunen je we met trainingen, opleidingen en traineeships. Samen met onze pedagogische professionals zetten we alles op alles voor liefdevolle kinderopvang!

Wil je werk dat aansluit bij je studie? Aan de slag gaan waar en wanneer je wilt? Het verschil maken met werk dat ertoe doet? Dan is dit jouw moment. We hebben altijd een (bij)baan die perfect bij je past. You’re on met Aethon!Aanbod

 • Een leerzame en waardevolle baan in de zorg;
 • Een tarief van €35,- inclusief reiskosten, met een piektarief van €37,- voor zon- en feestdagen;
 • Een flexibele opdracht waarbij je je eigen diensten kunt kiezen.
Ben je nieuwsgierig of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Laat rechtsboven je gegevens achter

en solliciteer direct of mail naar flexrecruitement@aethon.nl. Hopelijk spreken we je snel!Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aethon via info@aethon.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.aethon.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. ZZP Gehandicaptenzorg Aethon 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures