Vacature Oppas

Oppas in Nijmegen

Gezocht: oppas voor 3 kids per augustus 2024

 • 28 mei 2024 13:52:28

  Judith Ella Hupkens · 1 · Gezocht: oppas voor 3 kids per augustus 2024

  "Wij zoeken een nasschoolse oppas van onze drie kinderen per augustus 2024. Tegen die tijd is onze dochter 6 jaar oud, en onze tweelingzoons zijn dan net 4. Onze kinderen zijn actief, nieuwsgierig, gezellig, grote knuffels én boeven, spraakzaam en grappig. Ze houden van lekker buiten spelen, boekjes lezen, lego-en, verven, afspreken met vriendjes etc etc.

  Wij hebben nu een geweldige oppas, maar die gaat helaas na de zomervakantie met pensioen. Dat is het moment dat de jongens ook naar school gaan. Door wisselende werktijden zal het per week verschillen wanneer we oppas nodig hebben, gemiddeld 1-2 keer per week van 14.00-17.30, nooit op woensdag. Je hoort ruim van tevoren wanneer er oppas gewenst is.

  Mocht je interesse hebben, bel of stuur en bericht:

  Groetjes Els Rengers"

DressMe

Contact

Medische Faculteits Vereniging Nijmegen
Geert Grooteplein Noord 21
6525 EZ NijmegenFunctie:oppas
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mfvn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Oppas Mfvn 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures