Vacature Stagiaire

Stagiaire in Nijmegen

Wat is jouw smaak?

Maak sociale impact met elk kopje thee! | Levertijd 1-3 werkdagen | 4,8 ★★★★★ op Google

Het TheezaakjeHet Theezaakje

0

We zoeken een stagiair Social Work die ons kan ondersteunen in de werkbegeleiding.

Ben jij een leergierige en sociaal betrokken student en vind jij het leuk om in een sociale onderneming bij te dragen aan groei en ontwikkeling van mensen? Dan is Het Theeza(a)kje de stageplek voor jou!

Wie zijn wij?

We zijn een sociale onderneming en zien thee als hét middel om mensen op weg te helpen naar betekenisvol werk . We bieden een reintegratietraject waarin deelnemers stappen zetten richting (betaald) werk of opleiding.

Theezaakje Nijmegen Losse Thee Theepakket

Dit doen wij vanuit onze vier verdiepingen tellende winkel in de Lange Hezelstraat in Nijmegen .

Onze doelgroep

De doelgroep is erg divers. We werken hier met (jong)volwassenen die door psychosociale problemen tijdelijk geen betaald werk kunnen verrichten. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het opnieuw opbouwen van draagkracht na ziekte, een burn-out of als iemand op aan het krabbelen is uit een depressie. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat zij wel in staat zijn regulier werk te verrichten, maar door omstandigheden extra ondersteuning kunnen gebruiken om daar weer te komen.

Onze werkwijze

Wij werken aan de hand van de presentiebenadering en met een ontwikkeltraject. Het ontwikkeltraject gaat in op een werk- en persoonlijk leerdoel. Dit ontwikkel traject is gebaseerd op de regulatieve cyclus.

De basis in ons TEAm is gelijkwaardigheid. De werkbegeleiders stellen bijvoorbeeld ook een werk- en persoonlijke leerdoelen op en bespreken ook hoe zij erbij zitten. Het kleine team maakt het daardoor heel laagdrempelig om om hulp te vragen. We doen het echt samen en zetten iedereen in zijn kracht.

Stagiair Werkbegeleiding/ing

Wat ga je doen?

Ons doel en missie is om een plek te zijn waarbij wij als team en individu tot ontwikkeling komen en persoonlijke groei doormaken.

Als stagiair werkbegeleiding werk jij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij waren met (jong)volwassenen die om diverse redenen tijdelijk geen reguliere arbeid kunnen verrichten.

Voor de functie als stagiair werkbegeleider doe je ervaring op en leer je om mensen te coachen en te begeleiden . Je gaat aan de slag in ons mooie pand in Nijmegen centrum, waar je de teamleden ondersteunt bij het vinden van hun persoonlijke doelen en ontwikkelwensen. Je rapporteert dagelijks op de doelen en evalueert de genomen stappen. Je werkt één op één met de medewerkers en gaat evaluatiegesprekken met ze aan, maar begeleidt ook het hele TEAm als groep.

Je leert zorg te dragen voor een veilige leer- en werkomgeving en helpt de medewerkers bij het vinden waar ze het meest enthousiast van worden in de werkzaamheden die we doen.

Je stuurt de medewerkers aan, structureert de taken en creëert een prettige werksfeer . Je helpt mee en biedt ondersteuning in de winkel- en productiewerkzaamheden. Elke dag proberen we vorm te geven aan onze kernwaarden, plezier , creativiteit , verbinding en ontwikkeling .

Ons TEAm is klein, waardoor de lijntjes kort zijn en je met een veilige basis, veel verantwoordelijkheid kan nemen. Als je bij ons stage loopt word je onderdeel van een warm en betrokken TEAm.

Herken jij jezelf hierin en leer je graag? Neem dan contact met ons op!

Theezaakje Nijmegen Losse Thee Theepakket

Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met , bij Het Theezaakje.Functie:stagiair
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Theezaakje via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Stagiaire Het Theezaakje 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures