Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij verzorgende IG? Heb je zin om op een vaste plek in de ouderenzorg te werken? En woon je (in de omgeving van) Nijmegen? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Salaris conform cao VVT FWG 35 € 15,76 - € 20,81
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen
  • Werken op een vaste plek in Nijmegen
  • Fijne groep collega's om je heen
  • Uren op contract mogelijk
wie ben jij

Jij bent verzorgende IG en bent op zoek naar een nieuwe baan in de ouderenzorg. Je bouwt graag een band op met de bewoners. Daarom werk jij graag op een vaste plek. Op deze manier leer je zowel de collega's als de bewoners goed kennen. Je pikt signalen en veranderingen snel op. Jouw werkwijze pas je hier moeiteloos op aan.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hiermee zorg je ervoor dat bewoners en collega's op je kunnen bouwen. Je bent betrouwbaar, beschikt over sociale vaardigheden en kunt goed luisteren.

Bij jou staan de bewoners altijd op één. Met jouw empathische vermogen kun jij je goed inleven in de bewoners.

  • Je hebt je diploma verzorgende IG op zak
wat ga je doen

Als verzorgende IG ga jij werken op een vaste plek. Jij gaat zorg en ondersteuning bieden aan bewoners in een zorginstelling in Nijmegen. Je voert ADL-taken uit, zoals wassen, aankleden en medicatie toedienen. Daarnaast houd je de gezondheid van de cliënten nauwlettend in de gaten. Je houdt dit bij in de zorgplannen. Ook voer je verpleegtechnische handelingen uit.

waar ga je werken

De zorgorganisatie waar jij als verzorgende IG aan de slag gaat, heeft meerdere woonvoorzieningen in Nijmegen en omgeving. Je gaat werken op een vaste plek. We gaan graag met jou in gesprek over jouw voorkeuren en wensen. Aan de hand daarvan bekijken we welke plek het beste bij jou past.

Randstad wordt jouw werkgever. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en daarom krijg jij een vast contactpersoon. We blijven graag goed in contact met jou om op de hoogte te blijven van jouw wensen, behoeftes en ontwikkeldoelen. Wij zijn er écht voor jou!

Verder bouw je bij Randstad pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen op. We hebben een ruim aanbod in trainingen, cursussen en opleidingen waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

sollicitatie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitmentzorgzuid@nl.randstad.com of 06 - 16038849. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Verzorgende IG Randstad 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures