Vacature GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog in Nijmegen

Werken bij Pompestichting

 • Voordelen voor jou

Contact

Postbus 31435
6503 CK Nijmegen

GZ-psycholoog | DO&O Diagnostiek | Pompestichting | Nijmegen

Wil jij het gedrag van mensen écht begrijpen en hier, samen met gedreven collega's, via diagnostisch onderzoek achter komen? Deins jij daarnaast niet terug van een uitdagende patiëntenpopulatie? Dan horen we graag wie je bent en waar jouw ambities liggen.

Nijmegen

24-36 uur

BKN

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog binnen de afdeling Diagnostiek, Onderzoek en Onderwijs (DO&O) verricht je (neuro)psychologisch en psychodiagnostisch onderzoek bij individuele patiënten. Deze patiënten vormen een heterogene populatie; hoewel patiënten een forensische titel hebben, kun je vrijwel iedere (neuro)psychologische aandoening tegenkomen. Iedere patiënt heeft een unieke voorgeschiedenis en achtergrond. Dit samen maakt het één van de meest dynamische en uitdagende patiëntenpopulaties binnen de psychiatrie. Als GZ-psycholoog vraagt dit een continue onderzoek van nieuwe wegen op basis van kennis en evidentie.

Uitwerking en interpretatie van het onderzoek vormt een belangrijk onderdeel binnen deze functie. Je zorgt voor de rapportage en bespreekt dit met de patiënt, behandelcoördinator en het multidisciplinaire team. Daarbij denk je ook mee in de responsiviteitsfactoren van de behandeling en verricht je indirect mediatieve behandeling door behandeladviezen terug te koppelen aan het team. Hiermee draag je bij aan de indicatiestelling voor behandeling en totstandkoming van het behandelplan. Deze werkzaamheden zijn deels flexibel in te delen.

Daarnaast is er, na drie werkzame jaren als GZ-psycholoog, de mogelijkheid om werkbegeleiding te geven aan masterpsychologen en GZ-psychologen in opleiding. Vanuit jouw kennis en ervaring, weet je collega's te inspireren en begeleid je hen bij het redigeren van hun verslagen. "De verscheidenheid aan psychologische aandoeningen in combinatie met het forensische aspect vraagt om het continue afstemmen met professionals en het uitvoeren van diagnostiek op maat.

"

Waar ga je werken?

De afdeling DO&O verricht psychodiagnostische werkzaamheden op plekken waar forensische expertise wordt gevraagd. Dit kan zowel binnen de Pompestichting zijn als daarbuiten. Het Diagnostiek team binnen DO&O, bestaat uit onder andere klinisch psychologen, masterpsychologen, klinisch neuropsychologen, PDW-ers en GZ-psycholoog. Onderlinge kennisuitwisseling is een voorwaarde voor het leveren van forensische expertise, en vindt plaats middels onder andere referaten en opleidelingen die de meest recente inzichten meebrengen.

Een hoge mate van onderlinge betrokkenheid is wat het team Diagnostiek verder onderscheidt. Collega's hebben een hoge mate van zelfstandigheid, maar zijn benaderbaar en nauw betrokken bij elkaars werkzaamheden. Zes wekelijks vindt er een intervisie plaats voor inbreng van casuïstiek of persoonlijke thema's. Ook buiten werk om is er aandacht voor humor en informele activiteiten.

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie en behandelt personen die met justitie te maken hebben of krijgen. Met meer dan 800 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de behandeling, zorg en beveiliging gericht op delict preventie en op veilig functioneren in de maatschappij. Daarin zoeken we naar de juiste balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor patiënten.

De Pompestichting is onderdeel van de Pro Persona groep en bestaat uit verschillende organisatie onderdelen op locaties in Nijmegen, Zeeland (NB), Arnhem en Wolfheze. Zo bieden wij behandeling en resocialisatie, langdurig forensisch psychiatrische zorg, poliklinische behandeling en ambulante hulp. Daarnaast heeft de Pompestichting een onderzoeksafdeling en expertisecentrum.

Wat bieden wij jou?

 • Inschaling conform de CAO GGZ in FWG 65, € 4.785,00 - € 6.264,00 (aanloopschaal kan van toepassing zijn) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
 • Een dienstverband van 24-36 uur gemiddeld per week voor bepaalde tijd met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband;
 • 166 vakantie-uren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget per jaar bij een fulltime dienstverband. De verlofuren kunnen worden gespaard of opgenomen;
 • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato van je dienstverband om te besteden aan dat waar jij blij van wordt. Extra vrije dagen, een cursus of uit eten met vrienden; de keuze is aan jou;
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris en pensioenopbouw;
 • Doorgroeimogelijkheden tot Klinisch (neuro) Psycholoog;
 • Én natuurlijk een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken;
 • Naast deze en onze verdere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, bieden wij de mogelijkheid om gedeeltelijk zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Zo bieden wij regelingen voor een sport-abonnement, studie, computer of (elektrische) fiets.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de CAO GGZ .

Wat vragen wij van jou?

 • Psychologische vakkennis op academisch niveau, aangevuld met de beroepsopleiding tot GZ-psycholoog (BIG geregistreerd);
 • Sterke interesse in diagnostiek;
 • Kennis van en het gebied van psychologische behandelmethoden en technieken en kennis van DSM 5;
 • Affiniteit met zowel klinische als ambulante (forensische) geestelijke gezondheidszorg;
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen, kunt tegenstellingen overbruggen en hebt overtuigingskracht;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig te werken als met een multidisciplinair team samen te werken.

Contact

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om te werken bij de Pompestichting?
Neem dan contact op met , | .

Procedure

Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties nemen we tegelijkertijd in behandeling. We hanteren voor deze vacature geen sluitingsdatum, maar gaan met je in gesprek zodra we een reactie van je ontvangen en we mogelijkheden tot samenwerken zien.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs, maar delen in je netwerk wel.

 • Tot uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum hoor je of we met elkaar in gesprek gaan. Voel je altijd vrij ons eerder te contacten! Klik het van beide kanten? Yes!

 • Op gesprek: wij ontmoeten elkaar graag om nader kennis te maken tijdens een sollicitatiegesprek. Hiervoor word je uitgenodigd via mail of telefonisch.

 • Arbeidsvoorwaardengesprek: voordat we jou van harte welkom heten nemen wij samen de (mogelijke) arbeidsvoorwaarden door. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

'Het bieden van zinvolle dagbesteding.''

GZ-PsycholoogFunctie:gz-psycholoog
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pompestichting via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. GZ-Psycholoog Pompestichting 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures