Vacature Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige in Nijmegen

Ervaren Wijkverpleegkundige-Nijmegen-Goffert

 • ZZG Tel

Ervaren Wijkverpleegkundige-Nijmegen-Goffert

Wijkverpleging

Gezondheidscentrum Hazenkamp

Part time

Gita Nuij Wvk5 Wvp Jacobslaan Nijmegen

Je bent nieuwsgierig en je staat ervoor open iedere dag iets nieuws te leren. Het werken in een zelfsturend team vind je prettig.

Herken jij jezelf hierin? Kijk dan snel verder! Want dan past de vacature van wijkverpleegkundige in team Goffert in Nijmegen goed bij jou. Dit enthousiaste team wijkverpleging zoekt een nieuwe collega voor 24 uur per week meer uren bespreekbaar.

Jij als ervaren wijkverpleegkundige

Samen met je collega's draag je eraan bij dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Of eerder vanuit het ziekenhuis naar huis kunnen. Je stelt de zorgbehoefte van de cliënt vast. Je kijkt hiervoor verder dan alleen de zorgvraag van de cliënt. Wat voor persoon is deze cliënt? Wat is zijn of haar achtergrond? Op deze manier zorg je ervoor dat je de best passende zorg levert aan de cliënt en zijn naasten. Je hebt hierbij veel contact met het netwerk van de cliënt, zoals mantelzorgers en huisartsen. Sommige cliënten hebben een beperkt eigen netwerk. Jij weet hier op een passende en creatieve manier mee om te gaan. Je schat de situatie in en neemt passende beslissingen. Je vervult ook een belangrijke signalerende functie. Omdat je bij uiteenlopende cliënten over de vloer komt, weet je wat er bij hen speelt. Op basis van die kennis spar je met verschillende organisaties over hoe je kunt bijdragen aan voorlichting of preventie. Je hebt korte lijnen met andere disciplines, zoals de huisarts, fysiotherapeut en apotheek.

Bovendien speel je binnen het team een coördinerende rol: je stelt indicaties en maakt zorgplannen. Best een verantwoordelijkheid, want je moet belangrijke besluiten nemen. Je weegt continu de urgentie en doelmatigheid van de verschillende zorgvragen tegen elkaar af. Of bij de situatie waarbij je complexe wondzorg moet verlenen terwijl de materialen nog niet zijn bezorgd? Niet voor niets wordt jouw team gekenmerkt door een creatieve en flexibele instelling, een stevige dosis energie en veerkracht.

Team Goffert

In dit gevarieerde team werken 8 collega's. Het team bestaat uit drie verzorgenden IG, twee verpleegkundigen in de wijk en drie wijkverpleegkundigen. De cliëntenpopulatie heeft een wisselende Sociaal Economische Status (SES), er is zowel een hoge als een lage SES onder de cliënten. Daarnaast hebben we te maken met hoge en lage complexiteit aan zorgvragen. Wat voorkomt is: palliatieve zorg, terminale zorg, wondzorg, dementie, COPD, zorg voor de kwetsbare ouderen. Deze afwisseling en de samenwerking met andere disciplines maakt het werk erg leuk en interessant!

Verder heerst er een warme sfeer binnen het team. De teamleden gaan op een ontspannen en gelijkwaardige manier met elkaar om door te kijken naar ieders kwaliteiten en maken hier gebruik van. Het team is erg betrokken, zowel in elkaars werkzaamheden, maar ook in elkaar als persoon. Hierdoor hebben de teamleden veel voor elkaar over, met als gevolg dat er bij onverwachte gebeurtenissen, een dienst opgelost wordt binnen het team. Zo helpen we elkaar en zorgen we ervoor dat we de beste zorg kunnen blijven bieden aan cliënten!

De wijk Goffert is goed met de fiets te doen. Het ligt rondom het Goffertstadion.

Team Goffert vindt balans tussen werk en privé belangrijk. De ochtenddienst is tussen 7.45-12.00 uur, de dagdienst is tussen 7.30 of 7.45-17.00 uur en de avonddienst is tussen 16.00-23.00 uur.

Dit krijg je

Bij ZZG zorggroep durven we wel te zeggen, dat we er zijn voor medewerkers. We vinden 'Oog voor elkaar' en de waarden liefdevol, deskundig en helder inspirerend. Dat vormt ook de basis van hoe we jou als medewerker zien.

Daarmee hebben we een mooi programma ontwikkeld, speciaal voor medewerkers van ZZG. Het heet Vitaliteit & Veerkracht (ViVe). Hierin vind je allerlei mogelijkheden die jou ondersteunen bij je werk. In de medewerkers gesprekscyclus bespreken we met je waar je behoefte aan hebt en wat mogelijk is. Denk aan ontwikkelmogelijkheden, maar ook aan allerlei activiteiten die jou helpen in balans te blijven.

Daarnaast ontvang je natuurlijk ook nog het volgende:

 • Een salaris tussen €3.175 en €4.371 bruto per maand als je 36 uur per week werkt. Deze functie valt in FWG 50 van de cao VVT. Het salaris zal in oktober 2024 met 2,5% verhoogd worden. Op welk salaris je ingeschaald wordt, hangt af van je werkervaring.
 • Een jaarcontract tussen de 24 per week en meer uren bespreekbaar. Daarna bieden we je graag een vast contract aan, als jouw eerste ZZG-jaar ons beiden goed is bevallen.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • Onregelmatigheidstoeslag voor uren buiten kantoortijden.
 • Een Chromebook en een telefoon.
 • Een baan waarin jij werk en privé goed kunt combineren.

Wil je een uitgebreid overzicht van alles wat ZZG zorggroep je te bieden heeft? Bekijk alle arbeidsvoorwaarden.

Dit ben jij

Je vindt het heerlijk om zelfstandig op pad te gaan om achter elke voordeur een ander verhaal te vinden. Als ondernemende wijkverpleegkundige deins je er niet voor terug om knopen door te hakken. Dit doe je wel met input van je collega's. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt volop initiatief. Daarom vind je het werken in een zelfsturend team zo leuk. Je bent flexibel en kan goed omgaan met tegenslagen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Richting cliënten, hun naasten, andere zorgprofessionals en je collega's ben je een fijne en gelijkwaardige gesprekspartner. Je bent leergierig. En je staat ervoor open om iedere dag iets nieuws te leren. Verder vragen wij het volgende van je:

 • Een diploma hbo-verpleegkunde.
 • Een BIG-registratie.
 • Flexibiliteit in het werken in wisselende diensten (dag-, avond- en weekenddiensten).

Wil jij deze baan?

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met : of mail

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.Functie:wijkverpleegkundige
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3175 – 4371
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZZG zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Wijkverpleegkundige ZZG zorggroep 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures