Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Nijmegen

fysius.recruitee.com

Op locatie

 • Nijmegen , Gelderland , Nederland
€ 3.000 - € 5.200 per maand Fysiotherapie

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Word je onze nieuwe collega? Dan leiden wij je intern op tot Rugexpert via onze eigen Fysius Academy. Na dit traject heb jij een passend antwoord op rug-, nek- en bekkenklachten en ontvang jij direct 21 accreditatiepunten! Weet jij daarnaast al dat wij een onbeperkt opleidingsbudget bieden?
Fysius Nijmegen

Samen met collega's Daan, Ellis & Iris vorm je een gezellig en ervaren team, waar een ieder zijn eigen specialisme heeft. Hierdoor vult het team elkaar goed aan en leer je veel van elkaar. Heb je zojuist een lastige casus gehad of zit je even vast? Geen probleem! In Nijmegen kijken we gewoon samen bij elkaar in de behandelkamer, delen we ervaringen of laten we een andere collega de cliënt tijdelijk behandelen met zijn of haar expertise. Zo leveren we samen de beste zorg voor iedere cliënt. Ook staan er regelmatig gezellige borrels en teamuitjes gepland, zowel binnen het team als met collega's van andere Fysius vestigingen in de regio. In het team van Daan, Ellis & Iris draait het dus niet alleen om het werk, maar ook om het creëren van een omgeving waarin plezier en ondersteuning de kern vormen.

Als collega bij Fysius maak je deel uit van een organisatie met meer dan 100 collega's, verspreid over 34 praktijken in Nederland. Dit biedt de mogelijkheid tot sparren met collega's door het hele land. Bovendien werk je met de nieuwste behandelapparatuur, zoals het David-extensieapparaat en de OriGENE. Ons hoofdkantoor in Nijverdal handelt ook het telefoonverkeer met cliënten af en beheert jouw agenda, zodat jij je volledig kunt richten op je behandelingen. De agenda doorplannen met je cliënten doe je overigens wel gemakkelijk zelf. Je vindt onze vestiging in Nijmegen aan de Kerkenbos 1222.


Bij Fysius geloven wij sterk in voortdurende educatie, zonder dat je daarvoor zelf financieel hoeft bij te dragen. Wanneer jij bij Fysius komt werken neem je automatisch deel aan onze Fysius Academy. Jij krijgt toegang tot ons jaarlijks opleidingsplan met o.a. cursussen over onderwerpen zoals motivational interviewing, dry needling, pijneducatie, evenals diverse masterclasses gericht op bijvoorbeeld hoofdpijn of scoliose. Bovendien zijn er mogelijkheden voor het volgen van masteropleidingen.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

Bij ons ontvang je niet alleen een salaris tussen €3.000,- en €5.200,- bruto per maand (op basis van fulltime: 38 uur), maar profiteer je ook van:

 • Onbeperkt opleidingsbudget zonder financiële eigen bijdrage;
 • Bonus tot €400,- per maand;
 • Vergoeding van 8 tot 20 opleidingsuren per jaar (naar rato contracturen);
 • 8 uur vergoed voor het bijwonen van Peer Review-bijeenkomsten per jaar;
 • De vrijheid om je eigen werktijden te bepalen;
 • 8% vakantiegeld;
 • +4% van je brutoloon aan pensioensopbouw, betaald door Fysius;
 • Ondersteuning door ons Cliëntenserviceteam in Nijverdal, zodat jij je volledig kan richten op je eigen werk in de behandelkamer;

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut bij Fysius help je cliënten duurzaam te herstellen van wervelkolomgerelateerde klachten. Je werkt tijdens het gehele behandeltraject aan een vertrouwensrelatie met je cliënt. Door je cliënt goed te leren kennen, kun je jouw zorg afstemmen op de unieke situatie van de cliënt. Zowel medisch, maar ook op psychosociaal niveau. Je weet je cliënten te stimuleren en te motiveren naar een fit, vitaal en klachtenvrij leven.

Wat breng je mee?

 • Je hebt interesse in rug- en wervelkolom gerelateerde problematiek;
 • Je laat je kenmerken door cliëntgerichtheid, enthousiasme en betrokkenheid;
 • Je bent in het bezit een diploma fysiotherapie en ben geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister;
 • Een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Laten we samen een kop koffie drinken om onze vacature en jouw wensen te bespreken. Hopelijk tot snel!


Solliciteren

Functie:fysiotherapeut
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5200
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Fysiotherapeut Fysius 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures